Novosti

 • 25. veljača 2024.

  Zvizdan i Stećak protiv Baksuz Paše

  Zvizdan i Stećak protiv Baksuz paše duhoviti je pseudopovijesni komad koji se bavi sudbinama simpatičnih Dobrih sredinom 16. stoljeća. Dobro selo, u kojem su nastanjeni Dobri, bezbrižno je selo nadomak kojeg je svoj kamp digao strašni Baksuz paša. On i njegovi sljedbenici nastoje protutnjati prema Beču, ali u tome ne uspijevaju jer Dobri imaju tajnu zbog koje su nepobjedivi, čudesni napitak kojeg nazivaju "Karlovačko". 

 • 18. veljača 2024.

  Vikend matineja: "Na tragu"

  “Na tragu” je kriminalistička priča koja pliva po dubinama četiriju karlovačkih rijeka. Radnja se vrti oko nestanka ribe mladice, Mladene Čuvarić, koja je poznata kao velika zaštitnica naših rijeka.

 • 17. veljača 2024.

  Kunst Teatar: "Jack Pot"

  Nova predstava Ivora Martinića „Jackpot“ generacijska je priča o prijateljstvu, ljubavi, odnosima i kompromisima. Sanja i ljubavni par Goran i Sara dugogodišnji su prijatelji koji su zajedno zakoračili u kasne tridesete.

 • 14. veljača 2024.

  Mjuzikl "Pepeljuga" za Valentinovo

  Mjuzikl "Pepljuga" u režiji Sanje Hrnjak i izvedbi Dramskog studija Zorin doma predstavljen je publici u svibnju prošle godine kroz dvodnevnu premijeru. Tražila se karta više svaki put kad je predstava izvođena pa najavljujemo nove dvije izvedbe ovog mjuzikla i to 14.2. i 16.2. u 20 sati u Zorin domu.