Suradnici Baletnog studija

Azra Gorić

Azra Gorić
Članica Baletnog studija od 1988. godine. Izvođačica u dječjim plesnim predstavama i mnogim drugim predstavama kazališnog repertoara.
Suradnica na pokretu i scenskom nastupu sa Dječjim zborom “Zorica”.
Dugogodišnja asistentica voditeljice Baletnog studija.

Karlo Laić

Karlo Laić
Rođen 1996. godine u Karlovcu. Magistar je primijenjenih umjetnosti koji se pronašao u akrobatici i plesu. Plesom se bavi vec 15 godina te je trenirao nekoliko natjecateljskih grupa u Rijeci. Veliki je ljubitelj urbanih plesova, no najviše je specijaliziran za breakdance.

Lydia Mila Milovac

Lydia Mila Milovac

Baletno obrazovanje stekla je u Cannesu u “L’ecole Superirure De Danse Rosella Hightower”. Za vrijeme školovanja u Francuskoj, koje završava 1976. godine kao jedna od najboljih i najtalentiranijih učenica, nagrađena je Grand Prixom. Prvi angažman dobila je sa sedamnaest godina u Slovenskom narodnom gledališču Ljubljana. 1979. godine prelazi u HNK u Zagrebu gdje je u narednim godinama kao primabalerina odplesala nezaboravne uloge klasičnog baletnog repertoara i suvremenog koreografskog izričaja. Dobitnica je mnogih nagrada na Annale komorne opere i baleta u Osijeku, Baletnom biennalu u Ljubljani, Zlatna medalja na najvećem baletnom natjecanju bivše države u Novom Sadu, nagrada Sedam sekretara SKOJ-a, nagradu Ana Roje…
Od 2016. godine angažirana je kao vanjski suradnik u GK “Zorin dom” Karlovac.