Novosti

 • 28. ožujak 2023.

  Tjedan svjesnosti o autizmu

  U tjednu svjesnosti o autizmu, Gradsko kazalište "Zorin dom" u suradnji s Udrugom Frendofon obilježit će Svjetskoi dan svjesnosti o autizmu Festivalom autizma.

 • 27. ožujak 2023.

  Sudionici 2. InPuT Festa

  Povodom Svjetskog dana kazališta objavljujemo selekciju za 2. InPuT Fest. Kazališta koja će ove godine sudjelovati na 2. InPuT Festu su sljedeća:

 • 26. ožujak 2023.

  Vikend matineja: "Divljeg zapada zov"

  Ben je običan mladić koji preko dana radi u saloonu na Divljem Zapadu, a kada padne mrak i vrata Saloona se zaključaju, sanjari o velikoj avanturi. Jedne večeri njegovo sanjarenje prekine tajnovita Sjena u bijegu od šerifa Waltera Vuka i pomoćnika Marvina Malog.

 • 16. ožujak 2023.

  Kazalište Virovitica: „Budala za večeru“

  Budala za večeru Moderna komedija zabune Francisa Vebera Le diner de coins - Večera  za budale mogla bi svakako  imati podnaslov Anđeo s greškom protiv Lucifera. Anđeo s greškom ( Francoise) ovdje je simbol dobrote, nesebičnosti, plemenitosti, upornosti i poštenja… zapravo svega dobroga što ovom svijetu itekako nedostaje i ako u svom nastojanju i djelima ostane usamljen taj isti svijet ga počne doživljavati i odnositi se prema njemu kao prema budali.

 • 08. ožujak 2023.

  Hit Teatar: "Julijin balkon"

  Nakon što je hit predstava ‘Metoda za brak’ proslavila 100. izvedbu, a ‘Vlaška posla’ osvojila  publiku, Hit teatar predstavlja kazališnu poslasticu, komediju ‘Julijin balkon’! Pravo kazalište u kazalištu i Shakespearea kakvog još niste gledali, komediju za sve generacije.

 • 04. ožujak 2023.

  Kazališna družina PINKLEC: "Ja (ne) pričam"

  Usamljeni dječak Luka hoda ulicom šetajući svog psa jer nitko od prijatelja iz razreda koje je pozvao nije došao na njegov rođendan. Luka je jako povučen i ne zna kako se sklapaju prijateljstva niti razgovara u društvu.

 • 02. ožujak 2023.

  Hrvatsko narodno kazalište Šibenik i Teatar Erato: "Prijevara"

  Autor teksta nas u početku zavarava klasičnom, pomalo banalnom pričom o ljubavnom trokutu: suprug, supruga i ljubavnik. U drugom planu je, ali ne manje važna i ljubavnikova supruga.  U slijedećem sloju, iza nevjere otkriva izdaju.  

   

 • 01. ožujak 2023.

  NATJEČAJ za prijam u službu u Gradsko kazalište „Zorin dom“ Karlovac

  NATJEČAJ za prijam u službu u Gradsko kazalište „Zorin dom“ Karlovac na temelju projekta „ITU – Revitalizacija nekadašnjeg kina Edison u funkciji pokretanja integriranih turističkih programa u gradu Karlovcu“, na radno mjesto Tehničar-operater (2 izvršitelja m/ž).