Novosti

 • 12. srpanj 2022.

  Zvjezdano ljeto 2022., KAKAFE: "Dvojac bez kormilara"

  Klasična suvremena ljubavna hit predstava ironičnog tona uz pjevanje i ples! Predstava prema originalnom predlošku bliskim, svježim, artikuliranim i razumljivim jezikom govori o odnosu muškarca i žene u sadašnjem vremenu.

 • 07. srpanj 2022.

  Zvjezdano ljeto 2022., KAKAFE: Susjedi

  Najpoznatiji susjedi došli su na kazališne daske i za vas su pripremili nešto gotovo izvedivo kao nemoguća misija, a to je – realizirati dvije ženidbe u isto vrijeme.

 • 07. srpanj 2022.

  OBAVIJEST!!!

  Obaviještavamo vas da će se, zbog najave kišnog vremena, program koji se trebao održati na Košarkaškom igralištu „Šanac“ premjestiti u DOM HV.

 • 07. srpanj 2022.

  Zvjezdano ljeto 2022., KAKAFE: Ivana Galić & Midwater Gospel Quartet

  „I BELIEVE – Mahalia Jackson Story“ naziv je programa izvornog američkog crnačkog gospela osmišljenog 2017. godine. Dašak gospela, autentičnog izvornog američkog žanra te priču o nastanku gospela kao i o životu velike Mahalie Jackson donose vam vokalistica, akademska sopranistica (Royal College of Music London) Ivana Galić, u pratnji: gitarist Darko Horvat, klavirist Neven Resnik, bubnjar Filip Šmit te Mario Jagec, bas gitara (najbolja gospel blues vokalna izvedba 2016, prva nagrada za najbolju vokalnu izvedbu u kategoriji “traditional folk jazz” - American Protégé Carnegie Hall– nastup na gala koncertu u glasovitoj dvorani Stern /Carnegie Hall New York (SAD) 2018, Women of Excellence International Gospel Artist Award 2018 Atlanta USA, AVoice4Piece priznanje).

 • 05. srpanj 2022.

  Zvjezdano ljeto 2022., KAKAFE: Alen Slavica & Branko Bogunović

  Alen Slavica, hrvatski glazbenik i pjevač. Objavio je 14 albuma i zadnjih godina više singlova od kojih su albumi “Šarene oči”, “Ispod tvoga jastuka”, “Ti si moja sretna zvijezda” i “Pod krilima neba”  prodani u zlatnom i srebrnom tiražu, a album “Dao sam ti dušu” u platinastom tiražu. Alen je od ranog djetinjstva pokazivao talent i ljubav prema glazbi i pjevanju.

 • 05. srpanj 2022.

  Zvjezdano ljeto 2022., KAKAFE: Udovice

  Dvije udovice, Udovica prva (Matea Grabić Ćaćić) i Udovica druga (Ivana Soldo Čabraja) sreću se u nekom nedefiniranom prostoru te se žaleći jedna drugoj kako su ostale bez supruga, dođu do spoznaje da su ih obje supruzi varali jednu s drugom.