Novosti

 • 27. lipanj 2022.

  Zvjezdano ljeto 2022., KAKAFE: Mystery

  "Mystery" u izvedbi Karlovačke plesne reprezentacije dočarava atmosferu detektivskih klasika i podsjeća na velikane detektivskog žanra i njihove popularne likove kroz ples kao granu umjetnosti.

 • 26. lipanj 2022.

  Zvjezdano ljeto 2022., KAKAFE: Hojsak&Novosel i Vlatko Stefanovski

  Kontrabas i tambura mnogima se čine kao nespojiva kombinacija, ali u slučaju vrsnih skladatelja i glazbenika Filipa Novosela na tamburi i Tihomira Hojsaka na kontrabasu, oni čine savršen spoj. Surađivali su s Gibonnijem na svojem albumu 'Perle', za koji su nagrađeni Porinom, a skladbama u kojima spajaju tradicionalni i moderni glazbeni izričaj osvajaju publiku i kritičare u Hrvatskoj i izvan nje. Duo Hojsak & Novosel promiču hrvatsku glazbu, tradiciju i kulturu.

 • 25. lipanj 2022.

  Zvjezdano ljeto 2022., KAKAFE: Plamteća voda

  Suvremeni balet u koreografiji Andonisa Foniadakisa govori o veličanstvenosti vode. Članovi riječkog Baleta s karakterom plešu do posljednjeg daha dovodeći svoje tijelo do granica izdržljivosti! Zahtjevna koreografija spaja vatru i vodu, a i mnoge druge suprotnosti koje dovode do eksplozije boja i pokreta, isijavajući snagu, strast i moć vatre.

 • 24. lipanj 2022.

  Zvjezdano ljeto 2022., KAKAFE: PREDSJEDNICI&CA

  Građanski stan. Večera za 5 uglednih gostiju. Pozivnicu su dobili ”bivši” – i to na poziv ”bivše”! Priča polazi od ideje okupljanja na jednome mjestu svih bivših dosadašnjih hrvatskih predsjednika, osim aktualnog, i jedne predsjednice, kako bi zajedničkim snagama pokušali dokučiti na koji način pomoći Hrvatskoj da riješi svoje probleme.

 • 23. lipanj 2022.

  Svečano otvaranje Zvjezdanog ljeta 2022.

  Program počinje u 19 sati ispred Gradskog kazališta Zorin dom svečanim podizanjem zastave grada Karlovca, nastupom Puhačkog orkestra grada Karlovca i Karlovačkim mažoretkinjama, a nastavlja se koncertom Ane Rucner.