Novosti

 • 26. veljača 2022.

  'A. jmo P. robat ČEHOV. a

  Dok se svijet polako vraća u normalu, Lovorka Trdin, Peđa Gvozdić i Andro Damiš na pozornicu Zorin doma, pod režijskom palicom Peđe Gvozdića, donose čuvene Čehovljeve jednočinke Medvjed, Tragičar protiv volje, Prosidba i Labuđi pjev koje je dramatizirala i za scenu objedinila Petra Pleše. Duhovite su to situacije iz svakodnevnog života običnih ljudi, a u kojima se svatko može pronaći.

 • 26. veljača 2022.

  Vikend matineja: "U potrazi za slovom R"

  Sjećate li se djevojčice Dore koja nije mogla izgovoriti slovo "R" i posvuda ga je tražila?  Utjehu je pronašla u antikvarijatu punom čudesnih priča i knjiga, a svijet književnosti i umjetnosti pomagao joj je u socijalizaciji i govornim vještinama. 

 • 25. veljača 2022.

  PREMIJERA: "Dislike"

  U predstavi "Dislike" upoznat ćete mladog youtubera, influencera i trap umjetnika poznatog pod pseudonimom Psycho mouse. Psycho mouse dolazi u vaše škole te se pjesmom, plesom i “spikom” obraća mladoj publici govoreći im o svom virtualnom uspjehu, ali i o prednostima i manama virtualnog svijeta općenito.

 • 22. veljača 2022.

  Nove nagrade stigle u Zorin dom

  Nagradu „Joza” 2021. godine utemeljili su Gradsko kazalište „Joza Ivakić”, lokalne medijske kuće, Plava vinkovačka i Novosti, Grad Vinkovci i Vukovarsko-srijemska županija.

 • 19. veljača 2022.

  OBAVIJEST!!!

  Zbog iznenadne bolesti glumca u planiranoj predstavi "Vuka se ne bojim ja" Kazališne družine "Pinklec" iz Čakovca, igrat će druga predstava iz njihovog repertoara jednako lijepa i kvalitetna - "CVRČAK I MRAVI".
 • 19. veljača 2022.

  Kazališna družina Pinklec: "Vuka se ne bojim ja"

  Inovativno čitanje dječjeg klasika „Tri praščića“ Kazališne družine Pinklec u prvi plan stavlja univerzalne vrijednosti – prijateljstvo, marljivost i zauzimanje za svakog pojedinca, makar on bio i vuk.

 • 19. veljača 2022.

  Gradsko kazalište Požega: "Guja u njedrima"

   "Guja u njedrima" ("Snake In The Grass" 2002.) kazališni tekst poznatog i svjetski priznatog autora Alana Ayckbourna na zanimljiv i intrigantan način donosi dojmljivu i slojevitu priču.