Interaktivna koncertna predstava „BRLOG“ za djecu i odrasle

29. lipnja 2024.

u sklopu manifestacije Zvjezdano ljeto od 27. do 29. lipnja u Kinu Edison i Gradskom kazalištu Zorin dom održat će se ljetna edicija četrnaestog izdanja međunarodnog festivala suvremenog plesa i izvedbenih umjetnosti, popularnog Karlovac Dance Festivala. Jedan od osnovnih ciljeva festivala je učiniti ples dostupnim svima kao i pružiti karlovačkoj publici uvid u trendove suvremenog plesa i u inovativne umjetničke prakse.

Ljetno izdanje KDF014 obuhvatit će suvremene plesne predstave recentnih i mladih umjetnika, rezidencijski i radionički program te atraktivni popratni glazbeno-plesni program.

Karlovac Dance Festival 014 vam donosi rad u nastajanju TUGOSPJEV, mlade umjetnice Sare Trbara koji se razvija u okviru Modularne škole Nomadske plesne akademije Hrvatska, OVO NIJE MALI PLES recentne koreografkinje Sonje Pregrad u izvedbi studentica i studenata Odsjeka plesa ADU Zagreb te BRLOG – izvrsnu interaktivnu koncertnu predstavu za djecu i njihove odrasle koreografkinje Irme Unušić u izvedbi Vanese Petrac, Ivana Marojevića i autorice. Gošće festivala su recentne umjetnice Nomadske plesne akademije Hrvatska Aleksandra Janeva Imfeld, Larisa Lipovac Navojec i Koraljka Begović te DJ hrwoE.

Interaktivna koncertna predstava „BRLOG“ za djecu i odrasle „plesat će“ u Zorin domu u subotu 29. lipnja s početkom u 18 sati.

BESPLATNE ULAZNICE podignite na blagajni kazališta.

 

BRLOG KONCERT je interaktivni koncert za djecu i njhove odrasle, zovemo ga još i interaktivna koncertna predstava. Na koncertu se izvodi glazba s Brlog albuma i motivira publiku na slušanje, zajedničko pokretanje, plesanje i jednostavno uživanje. Ovo je format koji je jako teško objasniti, a vrlo se jednostavno valja kroz tijelo. Brlog koncert poziva na smijeh, igru i ugodno pokretanje. Ulaskom u Brlog vraćamo se u tijelo, u našu kuću i tu nam je dobro. Koncert je nastao iz Brlog album koji je inovativni interdisciplinarni glazbeni album čija je osnovna svrha kreativnim pristupom u radu s tijelom, pokretom, plesom i glazbom utjecati pozitivno na veću svijest o tijelu, povezanost tijela i uma, svijesti o dahu i samome sebi, a time preventivno djelovati na dobro osjećanje.

Preporučena dob djece: 4 do 11 godina
Trajanje: 45 minuta

Izvedba: Vanesa Petrac, Ivan Marojević, Irma Unušić
Koreografija: Irma Unušić