Novosti

 • 29. listopad 2021.

  Sinjsko pučko kazalište: "A što rade Romeo i Julija?"

  Komedija A ŠTO RADE ROMEO I JULIJA? Sinjskog pučkog kazališta, u režiji Željka Viculina, nastala po motivima teksta svjetskog klasika humora Ephraima Kishona, na scenu izvodi Romea i Juliju, Lukreciju i Lorenca, Romeovu majku, dadilju, šaptača i Billyja Shakespearea.

 • 28. listopad 2021.

  Koncert Zagreb Klezmer trio

  Početkom 2018. godine započinje suradnja troje etabliranih glazbenika s dugogodišnjom željom zajedničkog muziciranja sviranja klezmera-glazbenog žanra prepoznatljivog po karakterističnim izražajnim melodijama nalik ljudskom glasu.

 • 26. listopad 2021.

  HNK Zagreb i Teatar Erato: "Kad svijeće dogore"

  Vješto satkana mreža predivnih misli, čarobno i moćno napisana priča o ljubavi, prijateljstvu i izdaji. Ovaj sjetno oslikan sjaj jednog vremena univerzalan je i aktualan i danas jer govori o emocijama koje ne pripadaju ni jednoj epohi.

 • 24. listopad 2021.

  Predstava "Na tragu" u nedjelju u Zorin domu povodom proslave 5. rođendana Slatkovodnog akvarija "Aquatika"

  Karlovački slatkovodni akvarij "Aquatika" proslavit će svoj peti rođendan, a tim povodom diljem grada odvijaju se brojne aktivnosti vezane uz karlovački akvarij.  U kazalištu "Zorin dom" za ovu prigodu igrat će nagrađivana lutkarska predstava "Na tragu" u kojoj su glavni likovi upravo ribe.

 • 23. listopad 2021.

  Karlovac Dance Festival 011: Plesna predstava: "Skupa"

  Kada gledamo, vidimo (horizonte koji se tope, luke u daljini koje nestaju) koliko smo jučer napravili; kut oka (oko vas) i tebe.
  Kada pjevamo, ne prepoznaješ nas.
  Kada govorimo, ne prepoznaješ nas.
  Titraš.