Novosti

 • 14. ožujak 2018.

  Koncert Milana Prše/Bob Milana - "Prvih dvadeset"

  Milan Prša ili Bob Milan počeo se profesionalno baviti glazbom u proljeće 1998. godine kao član Tamburaškog sastava "Grofovi" iz Karlovca. Ove godine slavi okruglu obljetnicu uz prigodni koncert pod imenom 'Prvih 20' u karlovačkom kazalištu "Zorin dom", 14. ožujka u 20 sati.

 • 23. veljača 2018.

  Premijera lutkarske predstave "U potrazi za slovom R"

  Nova premijera za najmlađe očekuje nas u petak, 23. veljače u 20 sati. Režiju potpisuje Peđa Gvozdić, a igraju: Sara Ipša, Petra Cicvarić, Vanja Gvozdić i Filip Eldan.
 • 17. veljača 2018.

  Dobri čovjek Bažulek

  Predstava “Dobri čovjek Bažulek” Nina Škrabea u režiji Georgija Para nastala je u koprodukciji Zorin doma i zagrebačkog kazališta KNAP, a priča je to o malom hrvatskom čovjeku koji živi po pravilima i propisima i uživa u svojim malim radostima – sve dok ne upadne u žrvanj pravno-korupcijske mašinerije.

 • 17. veljača 2018.

  Vikend matineja: "Veliko pužovanje"

  Ovaj tjedan u vikend matineji možete pogledati predstavu "Veliko pužovanje" za najmlađe u subotu, 17. veljače u 11 sati te nedjelju 18. veljače također u 11 sati. 

 • 15. veljača 2018.

  Ekspedicija "Vlaji na Himalaji"

  Ekspedicija 'Vlaji na Himalaji', u kojoj su mahom planinari porijeklom iz Dalmatinske zagore, krenula je 12. rujna pod vodstvom planinara Stipe Božića i glumca Vedrana Mlikote na osvajanje himalajskog vrha Mera Peak visokog 6476 metara.