Novosti

 • 31. listopad 2020.

  Vikend matineja: "Doktor Svelječić"

  Topla je to, duhovita i poučna priča o doktoru koji, kako nam i samo ime kaže, ima lijek za sve. Svakoga dana u njegovu ordinaciju dolaze baloni sa željama i molbama razne djece koja imaju određeni problem.

 • 30. listopad 2020.

  Exit teatar: "Izložak br. 49"

  Bivši se izbacivač u ulozi muzejskog čuvara na svoj način suočava s pitanjima o smislu umjetnosti. Provodeći radno vrijeme pokraj jednog provokativnog izloška, potaknut na razmišljanje, postupno mijenja svoje dotadašnje stavove i svoju zaštitarsku ulogu počinje shvaćati vrlo osobno, braneći svim srcem povjereno mu umjetničko djelo od kritika i napada zgrožene javnosti.

 • 24. listopad 2020.

  Vikend matineja: "Adriatico"

  Jadransko more je naše more, ono što nas ujedinjuje i što nas dijeli. More je zabava, ali ako se razina poveća, može biti i opasno. More donosi bogatstvo i prenosi mir. More inspirira umjetnike i miluje zaljubljene.

 • 21. listopad 2020.

  Predstava "Ajmo probat Čehova" gostuje na IX. Bobijevim danima smijeha

  Bobijevi dani smijeha ili festival komedija u čast velikom histrionu Josipu Bobiju Marottiju održavaju se od 2012. godine u Histrionskom domu. Bobi je igrao u 19 histrionskih predstava od 1986. pa do 2011. kada je preminuo.

 • 17. listopad 2020.

  Vikend matineja: "Na tragu"

  “Na tragu” je kriminalistička priča koja pliva po dubinama četiriju karlovačkih rijeka. Radnja se vrti oko nestanka ribe mladice, Mladene Čuvarić koja je poznata kao velika zaštitnica naših rijeka.