Novosti

 • 31. siječanj 2020.

  Kazalište bejzbolašima: "S.O.S. ili sve o sofi"

  Baš kad ste pomislili da vas predstave više ne mogu iznenaditi, donosimo vam duhovitu i  potresnu priču o namještaju. O sofi koja zbližava i razdvaja, nasmijava i rastužuje.

 • 25. siječanj 2020.

  Vikend matineja: "Još si zelen"

  Ako dobro slušate i gledate, vidjet ćete i čuti da je sve oko nas živo, samo neki još uvijek spavaju, a neki su budni…" Ovim riječima kreće se u avanturu nazvanu "Još si zelen!"

 • 31. prosinac 2019.

  Božićno-novogodišnja čestitka

  Našim malim i velikim posjetiteljima želimo čestit Božić te sretnu, uspješnu i veselu Novu 2020. godinu! Nakon blagdana i odmora ponovno se vidimo u našem Zorin domu gdje vas očekujemo sa novim predstavama, koncertima i programima...

 • 30. prosinac 2019.

  Doček Stare godine u Zorin domu

  Već tradicionalno Gradsko kazalište „Zorin dom“ organizira doček Stare godine. Šesti put za redom Karlovački pelivani su za Vas pripremili nezaobilazan program iznenađenja gdje smijeha i dobre zabave neće nedostajati.

 • 29. prosinac 2019.

  Novogodišnji gala koncert: Karlovački puhački orkestar

  Puhački orkestar grada Karlovca osnovan je 1986. godine pri Glazbenoj školi Karlovac. Od 1997. godine djeluje kao udruga građana i samostalni glazbeni ansambl s ciljem razvoja amaterizma u glazbi, popularizacije puhačke glazbe, organizacije koncerata i događanja, suradnje s drugim udrugama, ustanovama i organizacijama.