Novosti

 • 21. travanj 2018.

  Vikend matineja: "Veliko pužovanje"

  U vikend matineji gledat ćemo puža Mirka koji želi ići u svemir jer mu se čini da je sve oko njega maleno, sporo i jednolično. Ukaže mu se prilika da krene na svoje pužovanje kada se na njegovom, naizgled dosadnom brežuljku, pojavi mala djevojčica. 

 • 19. travanj 2018.

  Lutkarski varijetet "Još si zelen" gostuje u Turskoj

  Antalya City Theatre svake godine u mjesecu travnju provodi projekt "Guest Theatres" u kojem ugošćuje kazališta iz raznih zemalja. Kazalište "Zorin dom" pozvano je da u razdoblju od 19. do 22. travnja igra lutkarski varijetet "Još si zelen".

 • 18. travanj 2018.

  "Važno je zvati se Ernest" gostuje u Zadru

  Trivijalna komedija za ozbiljne ljude "Važno je zvati se Ernest" nastala u režiji Maria Kovača gostovat će u Zadru 18. travnja u 20 sati. Predstava koja je prvi puta izvedena u Londonu1895. godine i koja je svoju prvu hrvatsku izvedbu doživjela 1910. godine u Zagrebu, ovog je puta režirana na način da se radnja događa u Karlovcu i Generalskom Stolu.

 • 18. travanj 2018.

  "Dobri čovjek Bažulek" izabran za 25. festival glumca

  Gradovi Vukovarsko-srijemske županije će od 11. do 20. svibnja ove godine po jubilarni  dvadeset i peti put postati glumačko središte. Ugostit će 25. izdanje Festivala glumca  u organizaciji Hrvatskog društva dramskih umjetnika i Kazališne družine Asser Savus. Jedini je to festival u čijem je središtu isključivo glumac. Glumci su izbornici, članovi ocjenjivačkoga suda, domaćini i domaćice te se nagrađuju ponajbolja glumačka ostvarenja. 
 • 17. travanj 2018.

  Dobri čovjek Bažulek

  U utorak 17. travnja u 20 sati na programu će biti humoreska po motivima iz djela Petera Weissa "Dobri čovjek Bažulek", autora Nine Škrabe i redatelja Georgija Para.