Novosti

 • 10. kolovoz 2017.

  Zorin dom na ljetnoj turneji u kolovozu

  Zorin dom će i ovaj kolovoz provesti u radnoj atmosferi pa ćemo tako u kolovozu imati dva gostovanja.

 • 13. srpanj 2017.

  Karlovački susreti kulture 2017.

  Karlovački susreti kulture 2017. u sklopu kojih se obilježava 438. rođendan grada Karlovca, 4. Hrvatska flautistička akademija i 4. Karlovački kazališni festival - KAKAFE počinju 24. lipnja i traju do 13. srpnja 2017.

 • 10. srpanj 2017.

  Koncert "Croatian Pink Floyd Show"

  Croatian Pink Floyd Show je projekt zamišljen od nekoliko karlovačkih glazbenih entuzijasta koji su željeli okupiti kvalitetne glazbenike sa ciljem što kvalitetnijeg i vjernijeg reproduciranja glazbenog opusa britanske grupe Pink Floyd.

 • 09. srpanj 2017.

  4. Hrvatska flautistička akademija

  4. Hrvatska flautistička akademija, međunarodni ljetni seminar za flautiste održat će se od 2. do 9. srpnja 2017. u Karlovcu. Predavači su neki od najistaknutijih svjetskih flautista i pedagoga, a zastupljeni su svi glazbeni stilovi za flautu. Akademija predstavlja tjedan dana intenzivnih radionica, masterclassova, koncerata, prezentacija, poduka, okruglih stolova, nastupa profesora i učenika te druženja uz flautu i s flautom! Polaznici su flautistice i flautisti svih godišta i tehničkih razina.

   

 • 07. srpanj 2017.

  Kazalište Komedija: Mjuzikl "Jalta, Jalta"

  Radnja Jalte, Jalte se odvija za vrijeme konferencije u Jalti, kad su tamo boravili Churchill, Staljin i Roosevelt. S njima su došli njihovi sobari: Rus Griša, Amerikanac Larry i Englez Stanley. Oni su smješteni u vilu Aramovski, o kojoj brine kućepaziteljica Nina Filipovna.