Novosti

 • 30. travanj 2020.

  PREPORUKE ZA ZAŠTITU OD KORONAVIRUSA

  Pročitajte preporuku Stožera civilne zaštite grada Karlovca u cilju što bolje mjere prevencije zaštite od potencijalnog širenja virusa COVID – 19.
 • 29. travanj 2020.

  Riječ ravnateljice građanima

  Poštovane karlovčanke, poštovani karlovčani, svi naši vjerni gosti i suradnici, Gradsko kazalište "Zorin dom" je tu zbog Vas i za Vas. Obzirom na trenutno stanje i proglašenje Epidemije COVID-19. virusa, morali smo do daljnjega otkazati sve programe i prekinuti rad svih naših studija,  u svrsi zaštite Vas, draga publiko, naših 360 članova studija i naših djelatnika

 • 28. travanj 2020.

  Predstave za djecu na YOUTUBE kanalu Zorin doma

  Kako bismo Vašim mališanima uljepšali vrijeme koje provode  zatvoreni u svojim domovima te Vas podsjetili da je kazalište živo i uvijek će biti tu za Vas, objavili smo ove dječje predstave, nastale u našoj produkciji:

 • 03. travanj 2020.

  Od 6. travnja obavezne E-propusnice

  Stožer civilne zaštite grada Karlovca obavještava građane kako je od ponedjeljka, 6. travnja moguće dobiti isključivo e-propusnicu, sukladno Odluci Stožera civilne zaštite RH. Sve propusnice koje su se izdale u prethodnom razdoblje s datumom iza 6. travnja NE VRIJEDE.

 • 02. travanj 2020.

  Javni poziv za podnošenje zahtjeva za dodjelu potpora male vrijednosti poljoprivrednim gospodarstvima na području Grada Karlovca u 2020.god.

  Zahtjevi za Mjeru 1. Nabava mehanizacije, strojeva i opreme podnose se na propisanom obrascu sa pripadajućom dokumentacijom od 02. travnja 2020.god., do 04. svibnja 2020.god., a za sve ostale mjere najkasnije do 30. studenog 2020.god. ili do iskorištenja planiranih sredstava.