Novosti

 • 01. srpanj 2023.

  Online prodaja ulaznica dostupna u Zorin domu

  Ulaznice za programe u našem kazalištu možete kupiti i ONLINE te tako uštedjeti vrijeme koje biste proveli čekajući u redu na blagajni ili dolaskom do kazališta jer svi znamo da je vrijeme = novac.

 • 15. veljača 2023.

  Poziv za sudjelovanje na 2. InPuT Festivalu u Karlovcu

  Gradsko kazalište Zorin dom u suradnji s gradom Karlovcem, Karlovačkom županijom i Ministarstvom kulture i medija organizira od 23. do 28. svibnja 2023. godine 2. International Puppet Theatre Festival Karlovac pod imenom – InPuT Festival Karlovac te s veseljem objavljujemo poziv za sudjelovanje.
 • 01. veljača 2023.

  Koncert Karlovački klavirski trio i Marko Zavišić

  Karlovački klavirski trio formirao se iz suradnje dva dua, Jakas-Janković te Jakas-Pajić 2016.godine, a od 2018. trio je umjetnička organizacija utemeljena pri Ministarstvu kulture Republike Hrvatske. Oba dua, violina-violončelo te violina-klavir, imaju iza sebe višegodišnju suradnju te su se usavršavale na satovima renomirane profesorice Violete Smailović-Huart na čiji poziv su nastupile na Međunarodnom festivalu Muzika na žici 2017. u Sarajevu.

 • 28. siječanj 2023.

  Dječja matineja i plesna predstava za vikend

  Hit slikovnica "Ne može" splitskog repera Vojka V dobila je svoju kazališnu inačicu. U subotu, 28.1. u 11 sati u Zorin domu će igrati predstava "Ne može" BOOM! TEATRA u kojoj tijekom 45 minuta dinamične, humoristične i zabavne akcije glumci Katarina Madirazza, Roko Sikavica i Paško Vukasović uče što se može i što se ne može, a u tome im pomaže Super Vojko.

 • 22. siječanj 2023.

  Vikend matineja: "Na tragu"

  “Na tragu” je kriminalistička priča koja pliva po dubinama četiriju karlovačkih rijeka. Radnja se vrti oko nestanka ribe mladice, Mladene Čuvarić, koja je poznata kao velika zaštitnica naših rijeka.