Novosti

 • 19. srpanj 2019.

  U spomen na Georgija Para - Promocija knjige i prikazivanje dokumentarnog filma na Dubrovačkim ljetnim igrama

  Promocija knjige "Grad-pozornica Georgija Para" urednika Hrvoja Ivankovića uz premijerno prikazivanje dokumentarnog filma "Georgij Paro - Pospremanje" posvećenog velikom redatelju Georgiju Paru, održat će se 19. srpnja u atriju palače Sponza u Dubrovniku u sklopu Dubrovačkih ljetnih igara.

 • 17. srpanj 2019.

  Upisi u studije Zorin doma za sezonu 2019/2020

  Upisi/prijave za studije Zorin doma  (Dramski i Baletni studio) te Prvo hrvatsko pjevačko društvo "Zora" i Dječji zbor "Zorica" u novoj sezoni 2019/2020 počinju od ponedjeljka, 12. kolovoza na porti kazališta, svaki radni dan od 9 do 14 sati.

 • 10. srpanj 2019.

  6. Hrvatska flautistička akademija u Zorin domu

  Kao sastavni dio Karlovačkog kazališnog festivala od samog početka, već šestu godinu zaredom održava se Hrvatska flautistička akademija nastala u organizaciji Petar Ćurić agencije i GK Zorin dom te od ove godine po prvi put u  partnerstvu sa Muzičkom akademijom Sveučilišta u Zagrebu.

 • 10. srpanj 2019.

  Hrvatsko narodno kazalište u Osijeku: "Carmen"

  Ona vlada svijetom, zadivljujuća, uzbudljiva, zavodljiva, lijepa kao ruža, oštra kao trnje. Opera u četiri čina, Georges Bizet "Carmen", 10. srpnja u 21 sat u Domu HV.

 • 09. srpanj 2019.

  "Bajka o ribaru i ribici" gostuje u Splitu na reviji Ljetno kazalište za djecu

  Od 4. do 11. srpnja 2019. Gradsko kazalište lutka Split kazališnu će sezonu završiti revijom Ljetno kazalište za djecu, a publika će imati prilike gledati pet naslova domaćeg repertoara i jedan gostujući i to Gradskog kazališta Zorin dom.