Novosti

 • 02. listopad 2017.

  Kino u kazalištu: Film "Cafe Society"

  U Gradskom kazalištu Zorin dom počinje prikazivanje filmova u okviru projekta "Kino u kazalištu". Budući da Karlovac još nema svoje kino, kazalište Zorin dom do kraja godine organizira filmske produkcije svakog ponedjeljka počevši od 2. listopada.

   

 • 29. rujan 2017.

  PREMIJERA: "Važno je zvati se Ernest"

  Za početak nove sezone Zorin dom donosi inscenaciju najpoznatijega  dramskog djela rodonačelnika imidža, stila, travestije i nepopravljivog kozera, velikog pisca Oscara Wildea "Važno je zvati se Ernest".

 • 20. rujan 2017.

  Uspješna sezona u Zorin domu sa čak 350 manifestacija

  Kazalište Zorin dom ostvarilo je vrlo uspješnu kazališnu sezonu 2016/2017 u kojoj je odigrano 350 predstava i drugih programa, a gledalo ih je 82436 gledatelja. Sezona je trajala od 1. rujna 2016. do 31. kolovoza 2017. godine te je ostvaren prihod preko milijun kuna.

 • 20. rujan 2017.

  Predstava "Male priče o nestašnoj Sonji" na 50. PIF-u

  PIF (Pupteatra Internacia Festivalo) – Međunarodni festival kazališta lutaka pokrenuo je 1968. Studentski esperantski klub te je u svom prvom izdanju doživio velik i pozitivan odjek u javnosti, ali i na međunarodnoj lutkarskoj sceni . Pokrovitelj prvog PIF-a bila je UNIMA (Međunarodno udruženje lutkara) te je SEK odlučio nastaviti s organizacijom festivala. 

 • 15. rujan 2017.

  Predstava "Najbolji prijatelji" gostuje na Danima Kalmana Mesarića u Prelogu

  U organizaciji Kazališne scene Kalmana Mesarića i Doma kulture Grada Preloga ove se godine po četvrti puta orgsniziraju Dani Kalmana Mesarića, manifestacija kojoj je prvenstveno cilj promovirati lik i djelo Kalmana Mesarića.