Kakafe

Krajem kazališne sezone 2013./2014. održalo se prvo izdanje KArlovačkog KAzališnog FEstivala, odnosno KAKAFE-a. Festival je utemeljio ravnatelj Zorin doma Srećko Šestan, a festival je kao ideja nastao nakon uočene potrebe i želje domaće publike, ali i gostiju grada Karlovca za dodatnim kazališnim sadržajem u ljetnim mjesecima. KAKAFE je potom uklopljen u skup događanja koja su se odvijala u periodu od dva tjedna uoči rođendana grada Karlovca, 13. srpnja.
Program festivala čine predstave različitih kazališnih žanrova kako bi se publici ponudio pregled ponajboljih naslova koji su nastajali u domaćim, ali i inozemnim kazalištima, pritom vodeći računa o raznolikosti sadržaja, ali ponajviše kvaliteti.

Program festivala obogaćuju i jedinstveni kazališni komadi Karlovačkih pelivana, koji kreiraju posebne programe prateći događanja vezana uz festival.

Od 23. lipnja do 13. srpnja 2019. održat će se 6. KAKAFE sa jednako raznolikim i bogatim programom kao prošlogodišnji.
KAKAFE je sastavni dio proslave rođendana grada Karlovca pod nazivom "Zvjezdano ljeto". Krilatica ovogodišnje manifestacije je "440 sati za 440 godina".  Šest krakova na "zvijezdi" predstavlja i šest tematskih grupa - koncerti, izložbe, festivali, eventi, sport i susreti kojima će se obilježiti ova proslava.

Ovdje pogledajte događanja u sklopu KAKAFE-a i događanja za koja je potrebno podignuti besplatne ulaznice na blagajni Zorin doma:


KaKaFe - koncerti i predstave 2019.

Blagajna - radno vrijeme