Suradnici

Koprenica, Goran

Rođen 1984. godine u Karlovcu. Po struci i zvanju inženjer strojarstva, prema interesima plesač. Plesom se počeo baviti 2002. godine u Studiju 23 pod vodstvom Gordana Križaja iz PK Megablast. Plesno obrazovanje nastavlja pohađanjem brojnih seminara u Hrvatskoj i inozemstvu, plešući razne plesne stilove. Godine 2005. počinje voditi tečajeve breakdancea u plesnoj školi „Promenada“, da bi 2006. godine počeo sa vođenjem istih i u Gradskom kazalištu „Zorin dom“ gdje ostaje i aktivno sudjeluje u radu do danas. Radio je kao asistent koreografije na hip-hop mjuziklu „Ježeva kućica“, te je jedan od osnivača plesne skupine KLC Breakers; prve karlovačke breakdance skupine. Također je jedan od idejnih začetnika i organizatora plesnog natjecanja „KLC Most Wanted“.

Pribanić, Jasna

Rođena 1989. godine u Karlovcu. Godine 2014. diplomirala ugostiteljstvo na Veleučilištu u Karlovcu, a 2017. i poslovno upravljanje također u Karlovcu. Pleše od svojih najranijih godina, a najviše se pronalazi u urbanim plesnim stilovima poput hip-hopa, housea i breakdancea. Plesno obrazovanje stječe putem raznih radionica plesa u Hrvatskoj i Europi, dok je od 2010. – 2014. bila i članica Kazališta sjena. Ovo joj je prvi koreografski projekt nakon niza godina rada kao plesni trener i plesač te značajnih uspjeha poput osvajanja nekoliko prvih mjesta na međunarodnim plesnim događanjima. Kao najveći uspjeh potrebno je izdvojiti pobjedu na Supertalentu 2011. godine u sklopu Kazališta sjena.

Milovac, Lydia Mila

Baletno obrazovanje stekla je u Cannesu u "L'ecole Superirure De Danse Rosella Hightower". Za vrijeme školovanja u Francuskoj, koje završava 1976. godine kao jedna od najboljih i najtalentiranijih učenica, nagrađena je Grand Prixom. Prvi angažman dobila je sa sedamnaest godina u Slovenskom narodnom gledališču Ljubljana. 1979. godine prelazi u HNK u Zagrebu gdje je u narednim godinama kao primabalerina odplesala nezaboravne uloge klasičnog baletnog repertoara i suvremenog koreografskog izričaja. Dobitnica je mnogih nagrada na Annale komorne opere i baleta u Osijeku, Baletnom biennalu u Ljubljani, Zlatna medalja na najvećem baletnom natjecanju bivše države u Novom Sadu, nagrada Sedam sekretara SKOJ-a, nagradu Ana Roje...
Od 2016. godine angažirana je kao vanjski suradnik u GK "Zorin dom" Karlovac.