Voditeljica Irena Božičević

Rođena 19.09.1967. godine u Zagrebu, u glazbenoj obitelji od oca Ivana i majke Ljiljane. S glazbom živi od ranog djetinjstva (1. Nagrada na dječjoj večeri VAGA 1971. Godine…,) pjeva solo u dječjem zboru HRT-a, članica je, a kasnije i stručni voditelj više zborova i vokalnih grupa te folklornih društava u Karlovačkoj županiji i šire. Inicijator je osnivanja nekoliko izvornih kulturno-umjetničkih društava i voditelj istih, te muške klape "Ivan Mažuranić" - kasnije Klape "Furešti". U Karlovcu završava Srednju glazbenu školu i Gimnaziju, a Muzičku akademiju u Zagrebu 1990. godine

Polaznica Vokalne akademije prof. Branka Starca u Zagrebu, asistentica na školi folklora HMI za tradicijska glazbala, 20 godina pjeva i 10 godina stručni je voditelj Vokalne grupe „Karlovčanke“ za koje piše većinu glazbenih aranžmana. Glazbeni voditelj je i dvaju folklornih ansambala Fa Matija Gubec i FA I. Mažuranić, ženske pjevačke skupine „Aurora“, ženskog pjevačkog zbora „Vila“, korepetitor i pomoćni dirigent i pjevač PHPD-a „Zora“, danas je voditelj (osnivač) Dječjeg zbora „Zorica“ – podmlatka „Zore“ od 2004. godine, Klape „Furešti“ – za koju piše većinu vokalnih aranžmana, kao i Župnog zbora župe Sv. Tri Kralja, i Zbora mladih župe Sv. Tri Kralja na Baniji. Jedna od osnivača ZAKUD-a Karlovačke županije i tajnica istog 4 godine, te aktivna u organizaciji mnogih kulturnih događanja na području županije i šire.

Osim u glazbi aktivna je u više športova i športskih klubova i športskih asocijacija (od atletike do kuglanja).Djelatnica je Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, tehničku kulturu, šport i informiranje u Karlovačkoj županiji na radnom mjestu višeg stručnog suradnika za šport, teh. kulturu i informiranje, danas sa 23 godine radnog staža.