Novosti

 • 23. veljača 2023.

  Teatar Studio 9: "Moderna Afrodita"

  Moderna Afrodita je crnohumorna komedija koja progovara o društvenim ulogama, stereotipima, standardima ljepote i uspješnosti, problemima i predrasudama koje ženama nameće suvremeni način života u srazu sa tradicionalnim društvenim obrascima, ali i same žene jedne drugima.

 • 18. veljača 2023.

  Vikend matineja: "Maca Papučarica"

  Na rubu šume malo je selo kojem su sve kuće obojene u bijelo. Sve je uredno k’o po špagi i ljudi su jako dragi. U tom selu sve je u najboljem redu osim djece koja žive u svom neredu. Ne smeta djeci ništa. Ni to što su im sobe kao ratna bojišta.

 • 15. veljača 2023.

  Poziv za sudjelovanje na 2. InPuT Festivalu u Karlovcu

  Gradsko kazalište Zorin dom u suradnji s gradom Karlovcem, Karlovačkom županijom i Ministarstvom kulture i medija organizira od 23. do 28. svibnja 2023. godine 2. International Puppet Theatre Festival Karlovac pod imenom – InPuT Festival Karlovac te s veseljem objavljujemo poziv za sudjelovanje.
 • 14. veljača 2023.

  Tradicionalni koncert Sinfonietta orkestra Glazbene škole Karlovac

  Za sve ljubitelje popularne klasične glazbe Valentinovo u Zorin domu proslavit ćemo uz   "Francuski poljubac" -  koncert Glazbene škole Karlovac. Ovaj prigodni koncert započeo je prije 9 godina kao suradnja Glazbene škole i  Zorin doma u zajedničkim projektima glazbene i vizualne umjetnosti.

 • 12. veljača 2023.

  Vikend matineja: "BZZ-BZZ"

  U ovoj lutkarskoj predstavi glavni likovi su Djed i njegov unuk Lovro koji će nas upoznati sa zanimljivim životom marljivih pčelica.

 • 12. veljača 2023.

  Koncert "Romance o ljubavi"

  Ovo Valentinovo obilježit ćemo u glazbenom štihu predivnim melodijama najpoznatijih šansona, opereta i mjuzikala.

 • 06. veljača 2023.

  Poziv za raspisivanje pjesme za InPuT Fest

  Gradsko kazalište Zorin dom u suradnji s gradom Karlovcem, Karlovačkom županijom i Ministarstvom kulture i medija organizira od 23. do 28. svibnja 2023. godine 2. International Puppet Theatre Festival Karlovac pod imenom – InPuT Festival Karlovac te s veseljem objavljujemo poziv za sudjelovanje.

 • 04. veljača 2023.

  Komedija "Stanko i Oliver" za subotu navečer

  Predstava "Stanko i Oliver" bazirana je po filmovima fizičke i slapstick komedije iz zlatnog doba Hollywooda. Između 1915. i 1963. godine Hollywood je radio mnoge globalno poznate komičarske ikone kao što su Charlie Chaplin, Buster Keaton, Mabel Normand, Laurel i Hardy, braća Marx i mnogi drugi.

 • 02. veljača 2023.

  Psihološka drama "Bez trećega"

  Begovićeva psihološka drama "Bez trećega" u tri čina daje uvid u muško ženske odnose, odnosno odnos bolesno ljubomornog muža prema vjernoj ženi. Radnja se odvija u Zagrebu krajem veljače 1926. godine u jednoj noći, u jednoj prostoriji male jednokatnice u Kuševićevoj ulici u Gornjem gradu.

 • 01. veljača 2023.

  Koncert Karlovački klavirski trio i Marko Zavišić

  Karlovački klavirski trio formirao se iz suradnje dva dua, Jakas-Janković te Jakas-Pajić 2016.godine, a od 2018. trio je umjetnička organizacija utemeljena pri Ministarstvu kulture Republike Hrvatske. Oba dua, violina-violončelo te violina-klavir, imaju iza sebe višegodišnju suradnju te su se usavršavale na satovima renomirane profesorice Violete Smailović-Huart na čiji poziv su nastupile na Međunarodnom festivalu Muzika na žici 2017. u Sarajevu.