Novosti

 • 28. siječanj 2023.

  Dječja matineja i plesna predstava za vikend

  Hit slikovnica "Ne može" splitskog repera Vojka V dobila je svoju kazališnu inačicu. U subotu, 28.1. u 11 sati u Zorin domu će igrati predstava "Ne može" BOOM! TEATRA u kojoj tijekom 45 minuta dinamične, humoristične i zabavne akcije glumci Katarina Madirazza, Roko Sikavica i Paško Vukasović uče što se može i što se ne može, a u tome im pomaže Super Vojko.

 • 22. siječanj 2023.

  Vikend matineja: "Na tragu"

  “Na tragu” je kriminalistička priča koja pliva po dubinama četiriju karlovačkih rijeka. Radnja se vrti oko nestanka ribe mladice, Mladene Čuvarić, koja je poznata kao velika zaštitnica naših rijeka.

 • 19. siječanj 2023.

  NOVO LICE ZVIJEZDE

  Grad Karlovac pokrenuo je Facebook stranicu Novo lice Zvijezde kojoj je prvenstveni cilj upoznati posjetitelje na povijesne znamenitosti, osobe, događaje...

 • 14. siječanj 2023.

  Vikend matineja: "Maca Papučarica"

  Na rubu šume malo je selo kojem su sve kuće obojene u bijelo. Sve je uredno k’o po špagi i ljudi su jako dragi. U tom selu sve je u najboljem redu osim djece koja žive u svom neredu. Ne smeta djeci ništa. Ni to što su im sobe kao ratna bojišta. Papuče po svuda lete. Za njih ne mari ni jedno dijete. Igra je važnija od spremanja. Sve do poslijepodnevnog drijemanja. Dok djeca mirno spavaju mame nered nadvladavaju. One rade po cijele noći i dane sve dok sunce ne svane.