Novosti

 • 27. studeni 2022.

  Slavimo 130. godina Zorin doma

  Dana 27.11.1892. svečano je otvorena zgrada "Zorin doma". Nakon 130 godina, pozivamo vas da 27.11.2022. zajedno sa nama svečano proslavite ovaj veliki rođendan za koji smo pripremili bogati program.

 • 23. studeni 2022.

  Kazalište Moruzgva: "Čudo"

  Nakon nagrađivane hit predstave “Vla-Vla-Vlajland cabaret”, isti autorski tim nastavlja suradnju na novom projektu s istim dramskim licem koje tumači Ecija Ojdanić, ali, naravno, u novim fabularnim okolnostima.

 • 22. studeni 2022.

  Posebno priznanje Zorin domu na 11. Bobijevim danima smijeha

  Ocjenjivački sud 11. Bobijevih dana smijeha u sastavu kritičar Tomislav Kurelec, predsjednik, glumica Ankica Dobrić i predstavnik publike Branko Babac izražava zadovoljstvo brojnošću i kvalitetom prikazanih predstava koje su privukle velik broj gledatelja pokazujući kako su posebno u teškim i dramatičnim vremenima važni radost i zadovoljstvo koje ova vrsta teatra donosi. Oni koji su u tome imali najviše uspjeha zaslužili su četiri ravnopravne nagrade i dva posebna priznanja.

 • 19. studeni 2022.

  14. Noć kazališta 2022.

  U subotu, 19. studenoga 2022. počinje četrnaesta po redu NOĆ KAZALIŠTA, jednako bogata i raskošna kao i svih ovih godina prije. Program sa događanjima pogledajte ovdje:
 • 17. studeni 2022.

  Tri i pol sestre

  U Histrionskom domu započeli su 11. Bobijevi dani smijeha, već tradicionalni festival komedije posvećeni našem velikom glumcu i profesoru Josipu Bobiju Marottiju.

 • 12. studeni 2022.

  Teatar Poco Loco: "Priča bez veze" - vikend matineja

  Tri izvođača, glumac, glumica i glazbenik igraju se ... eto tako, bez nekog posebnog razloga (da ne kazemo bez veze jer - ni jedna igra nikad nije bez veze). Naravno, pravila se drže, sve je po propisima igre, kazališta, glazbe i vrtića! Ali igra raste, razvija se, ide u svom smjeru sve dok ne prevrši svaku mjeru.

 • 04. studeni 2022.

  Zagrebačka premijera predstave "Semafor"

  "Semafor" će igrati na SCENI VIDRA u Zagrebu u petak, 4. studenoga u 20 sati, a već sljedeći dan, 5. studenoga u 20 sati možete pogledati predstavu u Zorin domu. Prihod od izvedbe u Karlovcu namijenjen je za pomoć Udruzi Frendofon.