Novosti

 • 23. listopad 2022.

  Kazalište "Mala scena": "Priča o snovima"

  Snovi nas prate od najranijeg djetinjstva. Oni oslobađaju našu maštu, pomažu nam i analizirati i/ili riješiti ono što nas muči na javi, otkrivaju nam naše strahove i naš unutarnji svijet. Snovi nam omogućuju da osjetimo sve vrste emocija te se s njima suočimo. Ukazuju nam na strahove, brige koje si možda na javi ne želimo priznati.

 • 18. listopad 2022.

  Karlovac Dance Festival

  Međunarodni festival suvremenog plesa i izvedbenih umjetnosti KDF 012, KARLOVAC DANCE FESTIVAL počinje u utorak, 18. listopada i trajat će do subote 22. listopada.

 • 16. listopad 2022.

  Upisi u Lutkarski studio Kazališta "Zorin dom"

  Gradsko kazalište "Zorin dom" pokreće Lutkarski studio u kojem bi karlovačka djeca uzrasta 7+ naučila sama kreirati lutke, animirati lutke, glumiti te izvoditi vlastite produkcije u sklopu "InPut festivala" za djecu.

 • 16. listopad 2022.

  "Veliko pužovanje" - VIKEND MATINEJA

  Uspješna lutkarska predstava "Veliko pužovanje" autorice i glumice Petre Cicvarić, u režiji Peđe Gvozdića, igrat će nedjelju 16. listopada u 11 sati u sklopu vikend matineje.

 • 09. listopad 2022.

  Glazbena škola Karlovac: "Prvi koncert u prvoj sezoni"

  Svečana proslava 35 godina djelovanja Karlovačkog komornog orkestra Glazbene škole Karlovac ove godine počinje Prvim koncertom u Prvoj koncertnoj sezoni u nedjelju, 9. listopada 2022. godine u 19:30 sati u Gradskom kazalištu Zorin dom. Koncertom se ujedno slavi i 218. rođendan najstarije glazbene škole u Hrvatskoj.

 • 08. listopad 2022.

  Kazališna družina Pinklec Čakovec: "Vuka se ne bojim ja"

  Inovativno čitanje dječjeg klasika „Tri praščića“ Kazališne družine Pinklec u prvi plan stavlja univerzalne vrijednosti – prijateljstvo, marljivost i zauzimanje za svakog pojedinca, makar on bio i vuk.

 • 06. listopad 2022.

  Teatar Exit: "Kako misliš mene nema?!"

  Kroz dva sata “nabrijane” farsične i iskrene, kalamburične i dramatične, istodobno smiješne i gorko-tužne igre, glumci putuju kroz niz svojih unutrašnjih i zamišljenih identiteta i pretvaraju ih alkemijom svoje igre u niz osoba, situacija, realnih i fantastičnih događaja koje prepoznajemo kao naše vlastite, kao stvarnost koja nas okružuje i koju u svom apsurdu, konfliktu i dramatičnosti živimo. Igrom visoke energetike, virtuoznosti i sposobnosti glumačke transformacije predstava ispituje osobne i društvene maske i kontramaske, lažne i istinske vrijednosti i granice životne i scenske realnosti i fikcije.

 • 02. listopad 2022.

  Vikend matineja: "Zlatni pjetlić i čarobni graškić"

  Predstava “Zlatni Pjetlić i čarobni Graškić” autorski je projekt glumica Lucije Dujmović i Tane Mažuranić. Nastala je kao istraživački rad te obje glumice potpisuju dramaturgiju i režiju. Produkciju ove predstave potpisuje umjetnička organizacija “ Kazališna družina iza zavjese“.