Novosti

 • 13. srpanj 2021.

  ZVJEZDANO LJETO 2021.,Klapa "Sveti Juraj" hrvatske ratne mornarice i Orkestar hrvatske ratne mornarice, KAKAFE

  Mornarička klapa "Sveti Juraj" iz Splita je osnovana je 12. siječnja 2001. godine u Raketnoj bazi HRM-a u Žrnovnici s ciljem predstavljanja Oružanih snaga RH na međunarodnom susretu vojski svijeta u Lourdesu. U 19 godina svoga djelovanja klapa HRM-a je nastupala diljem domovine i svijeta ( po svim meridijanima i paralelama) stekavši status jedinstvenog branda hrvatskog naroda u zemlji i svijetu.

 • 10. srpanj 2021.

  ZVJEZDANO LJETO 2021.,Karlovački pelivani: Karlstadt Kunst Cabaret, KAKAFE

  Na duhovit i zanimljiv način Karlovački pelivani stvorili su u ovom umjetničkom kabareu koherentan satirički kolaž kritizirajući hrvatsku političku scenu, društvo i mentalitet. Pelivani progovaraju o onome što se mnogi boje reći, govore o svemu onome što su parametri u našem društvu, a što ne bi trebali biti.

 • 08. srpanj 2021.

  ZVJEZDANO LJETO 2021, Koncert Duo Fermata, KAKAFE

  Duo Fermata u sastavu Barbare Polšek Sokolović i Mirte Lončarević je duo violine i harfe, sastav dviju akademski obrazovane mlade i talentirane glazbenice s dugogodišnjim glazbenim iskustvom. Od malih nogu glazbenice rastu uz glazbu, a glazba je postala i njihov životni poziv.

 • 06. srpanj 2021.

  Koncert svjetski poznatog flautiste Denisa Bouriakova u Zorin domu

  DENIS BOURIAKOV prva flauta Los Angeles filharmonije i Metropolitana u New Yorku. U Karlovac je došao na poziv Hrvatske flautističke akademije i svečanosti u sklopu tjedna proslave 442. rođendana Grada Karlovca i karlovačkog “Zvjezdanog ljeta”.

 • 06. srpanj 2021.

  ZVJEZDANO LJETO 2021, Koncert na lutnji - Danijel Jurišić, KAKAFE

  Svojim koncertnim programom lutnjist Danijel Jurišić vodi nas na glazbeno putovanje od baroka do suvremenog doba. Na baroknoj lutnji, povijesnom instrumentu sa 24 žice raspoređenih u 13 parova, danas nama predstavlja autentičan zvuk povijesti.

 • 05. srpanj 2021.

  ZVJEZDANO LJETO 2021, Prsten i ljubavna smrt, KAKAFE - U ZORIN DOMU!!!

  Večerašnji program umjetnički voditelj projekta Simon Dešpalj koncipirao je kao presjek dijelova tetralogije „Prstena Nibelunga“ Richarda Wagnera:  „Das Rheingold“, „Die Walküre“, „Siegfried“ te prizor „Izoldina ljubavna smrt“ iz opere „Tristan i Izolda“. Wagner svojim lajtmotivima integrira određene likove i situacije te su, analogno tome, objedinjeni i dijelovi iz četiri navedene opere.

 • 04. srpanj 2021.

  ZVJEZDANO LJETO 2021, Gradsko kazalište Vinkovci: Crvenkapica, KAKAFE

  Ona je malena djevojčica i svi zovu je Crvenkapica. Mama ju je po prvi put poslala bez pratnje kod bolesne bake, koja živi sama, u šumi, ali prije puta ju je opomenula: ”Nemoj skretati s puta i ne razgovaraj sa strancima!“ Je li Crvenkapica poslušala? Hoće li se sretno probiti kroz šumu do svoje bake?

 • 02. srpanj 2021.

  ZVJEZDANO LJETO 2021, HNK SPLIT: Balet Correr O Fado, KAKAFE

  Da fado, nesporno najreprezentativniji način izražavanja u portugalskoj tradicionalnoj kulturi, u koreografiji Daniela Cardosa poprima posve nove, posve neočekivane, čak zapanjujuće dimenzije, o tome laskave kritike već dugo ne dvoje, dok publici ne preostaje nego da svoje divljenje izrazi ovacijama.

 • 01. srpanj 2021.

  ZVJEZDANO LJETO 2021, 8. Hrvatska flautistička kademija, KAKAFE

  Osma Hrvatska flautistička akademija održat će se od 1.- 07.07. 2021. te imamo ekskluzivu po prvi puta u našoj zemlji ugostiti slavnog Denisa Bouriakova, jednog od vodećih svjetskih solista i vjerojatno najatraktivnije ime u svijetu flaute današnjice!

 • 01. srpanj 2021.

  OBAVIJEST!!!

  Zbog loših vremenskih uvjeta operu Gioachino Rossini: "Seviljski brijač" premještamo u Gradsko kazalište Zorin dom !!!

 • 01. srpanj 2021.

  ZVJEZDANO LJETO 2021, Opera Gioachino Rossini Seviljski brijač, KAKAFE

  Pridružite nam se u uzbudljivim dogodovštinama Rossinijevog Seviljskog brijača! Zavirite u kuću starog i zajedljivog don Bartola (Leon Košavić) i upoznajte mlade ljubavnike Rosinu (Iva Krušić) i grofa Almavivu (Stefano Surian) koji uz pomoć lukavih smicalica brijača Figara (Ivan Šimatović) pokušavaju spriječiti dogovoreni brak starca don Bartola i njegove štićenice Rosine i ostvariti svoju ljubav...