Novosti

 • 30. lipanj 2021.

  ZVJEZDANO LJETO 2021, Kerekesh teatar: Pod hitno na hitnu, KAKAFE

  U našoj hitnoj prevladavaju manje hitni slučajevi. Više se radi o bukvalnim slučajevima hitnosti, baziranih na vlastitom mišljenju tumačenja bolesti. Iznenadni napadaji bolesti kao i nedefinirana stanja organizma, zajedno sa nepoželjnim nuspojavama klijentele, razlogom su odigravanja ovog više milog nego nemilog događaja.

 • 28. lipanj 2021.

  ZVJEZDANO LJETO 2021, Teatar Rugantino: Uvijek će nam ostati ljubav, KAKAFE

  “Uvijek će nam ostati ljubav” nježna je i pomalo uznemirujuća komedija o metamorfozama ljubavi u kojoj se propituje zajedništvo dvoje ljudi koje u trenucima krize i nerazumijevanja, razdvajanja i mirenja, može održati samo ljubav. Istovremeno to je smiješna i tužna priča o braku.

 • 27. lipanj 2021.

  ZVJEZDANO LJETO 2021, Hrvatsko narodno kazalište u Splitu: Francuzica, KAKAFE

  Francuzica je bila praizvedena 2005. na komornoj sceni HNK Split i odmah bila prepoznata od kritike i toplo prihvaćena od publike. Drugi dramski tekst glumca Ilije Zovka, po riječima njegova kolege Elvisa Bošnjaka „jedan je od scenski najpreciznijih u suvremenoj hrvatskoj drami“, a kritičar Anatolij Kudrjavcev zapisao je: „Pisac Ilija Zovko s naročitom toplinom zastupa ono ljudsko koje se diskretno izražava uzajamnom dobrotom i skromnošću, omogućujući životu bijeg od sveopće epidemije besmisla.

 • 26. lipanj 2021.

  ZVJEZDANO LJETO 2021, Koncertom uz klavir - Alen Slavica, KAKAFE

  Alen Slavica, hrvatski glazbenik i pjevač. Objavio je 14 albuma i zadnjih godina više singlova, od kojih su albumi “Šarene oči”, “Ispod tvoga jastuka”, “Ti si moja sretna zvijezda” i “Pod krilima neba”, prodani u zlatnom i srebrnom tiražu, a album “Dao sam ti dušu” u platinastom tiražu.

 • 26. lipanj 2021.

  ZVJEZDANO LJETO 2021, Gradsko kazalište Sisak: Sudar, KAKAFE

  Gradsko kazalište Sisak izvest će nam predstavu "Sudar" autorice Petre Cicvarić. Režiju potpisuje Peđa Gvozdić, a glume: Sara Ipša, Lino Brozić i Peđa Gvozdić. Riječ je o krim satiri u kojoj se susreću dvojica vozača koji imaju sudar na granici između Hrvatske i Slovenije.

 • 25. lipanj 2021.

  ZVJEZDANO LJETO 2021, Koncert Soulbeat - Ivana Galić, KAKAFE

  SoulBeat je spontanost, iskrenost i sloboda glazbenog izražavanja. Služenje i poštovanje prema glazbi je osnovna vrijednost svih članova SoulBeata. Priča o SoulBeatu krenula je još davno kad članovi grupe još nisu poznavali jedni druge, ali svaki pojedinačno je sanjao i imao viziju harmoničnog i ritmičnog zvuka glazbe koja nastaje spontano oslobođena iz dubine duše i vođena ritmom srca.

 • 18. lipanj 2021.

  "Julije Cezar" opet za vas u Zorin domu - OTKAZANO

  Prva publika je svoje rekla! Oduševljenja i pozitivnih reakcija na premijernoj izvedbi "Julija Cezara" nije nedostajalo. Svi oni koji nisu uspjeli doći do ulaznica, dobit će svoju šansu već sljedeći utorak, 18. lipnja u 20 sati.

 • 15. lipanj 2021.

  Karlovačka županija poklanja predstavu za sve građane

  Karlovačka županija odlučila je počastiti građanstvo igranjem predstave "Stanko i Oliver" redatelja Siniše Novkovića u prigodi Dana županije. Predstava će igrati u Karlovcu, Oštarijama, Slunju, Ozlju i Dugoj Resi.

 • 12. lipanj 2021.

  Kazalište slijepih i slabovidnih "Novi život": Čovječja ribica

  Jeste li ikad čuli vodu kako žubori priču, kako u svoje biserje i hlađe poziva slike pored kojih teče i nosi taj neponovljivi kaledioskop u špiljsko carstvo, u najdubljine u kojima je tako tiho i tako mračno da se i snu spava – jeste li?

 • 06. lipanj 2021.

  OBAVIJEST!!!

  Planirana izvedba predstave "Stanko i Oliver" koja se trebala održati večeras u 21 sat u Oštarijama odgađa se zbog loših vremenskih uvjeta.

 • 05. lipanj 2021.

  Teatar "Puna kuća" i Kazalište "Mala scena": Priča o velikom i malom

  “Velika KUTIJA. Mala kutija. Velika LUBENICA. Mala borovnica. Veliki SLON. Mala bubamara. I najveće pitanje – mogu li veliki i mali biti prijatelji? Baka Sova voli zagonetke i upravo je smislila jednu – ključ od tavana skriva veliko blago. Uz pomoć bakinih uputa, naša pripovjedačica kreće u potragu za obećanim blagom.

 • 05. lipanj 2021.

  Dobrotvorni koncert za Glazbenu školu Fran Lhotka u Sisku

  Udruga poklonika Milke Trnine, Glazbena škola Karlovac, Gradsko kazalište "Zorin dom" Karlovac, Muzička akademija Sveučilišta u Zagrebu organiziraju dobrotvorni koncert za Glazbenu školu Fran Lhotka u Sisku u subotu, 5. lipnja 2021. u 20 sati u Zorin domu.