Novosti

 • 30. svibanj 2021.

  Online akcija "Karlovac broji korake"

  30. i 31. svibnja hodajte za one koji ne mogu!
  30. svibnja na sam Svjetski dan multiple skleroze održat će se online akcija "Svaki korak se broji" u sklopu koje pozivamo cijelu Hrvatsku: Brojite svoje korake od 30. do 31. svibnja! Uključite se, šaljite broj koraka i hodajte za one koji ne mogu.

 • 30. svibanj 2021.

  Predstava "Na tragu" osvojila dvije nagrade na 28. SLUKU u Osijeku

  28. izdanje Susreta lutkara i lutkarskih kazališta Hrvatske zatvoreno je dodjelom nagrada u Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića u Osijeku. Stručni ocjenjivački sud u sastavu Ria Trdin, Dražen Ferenčina i Miroslav Čabraja pogledao je 12 predstava u natjecateljskoj konkurenciji i odabrao najbolje u brojnim kategorijama. Izbornica 28. SLUK-a Teodora Vigato učinila je odlučivanje o nagradama vrlo zahtjevnim procesom, budući da su gotovo sve predstave bile iznimno kvalitetne i zaslužuju nagrade, rekao je predsjednik Ocjenjivačkog suda Miroslav Čabraja.

 • 29. svibanj 2021.

  Mali Teatar "Sretna priča jednog medvjedića"

  Jednog dana jedan tata jednog medu s police trgovine uze.Tako medo započinje svoj put kroz odrastanje jedne djevojčice. Put od najvećeg prijateljstva, do napuštanja i gubitka identiteta. Kako se na kraju “davno zaboravljen i paučinom prekriven” medvjedić probudio iz plišanog sna? Zašto je bitno ne zapostavljati svoje igračke? Koje je najvažnije od najvažnijeg pravila odrastanja? Odgovore na ova i druga bitna životna pitanja doznajte u ovom veselom i poučnom plišanom mjuziklu.

 • 28. svibanj 2021.

  Premijera: "Julije Cezar"

  Borba za vlast, koalicije, domoljublje, čast, odanost… - pojmovi kojima je zasićen suvremeni medijski prostor, zapravo su motivi koji pokreću jednu od najpoznatijih Shakespeareovih tragedija „Julije Cezar“. Upravo zbog toga ova inscenacija jednog od najpoznatijih klasika dramske literature smještena je u 21. stoljeće. Shakespeareovi likovi tako postaju suvremeni političari, novinari i svi ostali poznati akteri političkih zbivanja.

 • 22. svibanj 2021.

  Vikend matineja: "Adriatico"

  Jadransko more je naše more, ono što nas ujedinjuje i što nas dijeli. More je zabava, ali ako se razina poveća, može biti i opasno. More donosi bogatstvo i prenosi mir. More inspirira umjetnike i miluje zaljubljene.

 • 19. svibanj 2021.

  Arsenov feral "O tebi su riči"

  ARSENOV FERAL je projekt posvećen Arsenu Dediću nastao po ideji ravnatelja HNK u Šibeniku Jakova Bilića. Program je namijenjen publici koja voli poeziju, šansonu i profinjenu glazbu. Glumci i glazbenici iz Šibenika podariti će vam šansone i poeziju Arsena Dedića, Brela, Fabrizia De Andre, Gina Paolija i mnogih drugih.

 • 15. svibanj 2021.

  HNK Varaždin - dječja lutkarska scena: "Okom oko oka"

  Za lutkarsku predstavu potreban je animator i lutka. Animator je najčešće nevidljiv, a lutka postaje „živa osoba“. Što bi se dogodilo da lutka otjera glumca – animatora, uvjerena da i animator može biti – lutak?

 • 14. svibanj 2021.

  PREMIJERA: Stanko i Oliver

  Predstava "Stanko i Oliver" bazirana je po filmovima fizičke i slapstick komedije iz zlatnog doba Hollywooda. Između 1915. i 1963. godine Hollywood je radio mnoge globalno poznate komičarske ikone kao što su Charlie Chaplin, Buster Keaton, Mabel Normand, Laurel i Hardy, braća Marx i mnogi drugi.

 • 08. svibanj 2021.

  OBAVIJEST! LINK ZA PRAĆENJE 3. DANA GEORGIJA PARA

  Link za direktan prijenos programa 3. Dani Georgija Para:
  https://youtu.be/QrfKGxkWPZA
  Početak u 18:00 sati.
 • 08. svibanj 2021.

  Predizborni izlazak u gradu Karlovcu

  Naši kandidati danas su izašli u grad u sklopu kampanje za #lokalniizbori2021. Ravnodušni nisu ostali ni građani, ni vodeće hrvatske političke stranke.

 • 06. svibanj 2021.

  Jeste li znali?

  ...ali izađi i u kazalište!!!
  Od 28. svibnja u Zorin domu vas očekuje uzbudljiv politički triler o jednoj od najpoznatijih urota u povijesti.