Novosti

 • 27. veljača 2021.

  Vikend matineja: "Na tragu"

  “Na tragu” je kriminalistička priča koja pliva po dubinama četiriju karlovačkih rijeka. Radnja se vrti oko nestanka ribe mladice, Mladene Čuvarić koja je poznata kao velika zaštitnica naših rijeka.

 • 24. veljača 2021.

  Zorin dom se priključio humanitarnom kazališnom projektu "HAPPYCENTAR"

  Gradsko kazalište "Zorin dom" priključilo se projektu HAPPYCENTAR te će za djecu Gline i Jabukovca u prostorima dviju škola odigrati edukativnu interaktivnu predstavu "Korak po korak do čiste planete" u srijedu, 24. veljače. Nakon predstave glumci će održati i radionicu izrade lutaka od recikliranih materijala.

 • 20. veljača 2021.

  Gradsko kazalište Žar ptica: "Princeza na zrnu graška"

  Zbog velikog interesa naših gledatelja, ponavljamo gostovanje predstave "Princeza na zrnu graška" Gradskog kazališta "Žar ptica" iz Zagreba i to čak u dvije uzastopne izvedbe koje možete pogledati iduću subotu.

 • 14. veljača 2021.

  Teatar Rugantino: Uvijek će nam ostati ljubav

  Najnovija Rugantinova predstava "Uvijek će nam ostati ljubav" satirična je ljubavna komedija o inertnom, ciničnom, neuhvatljivom, ali i beskrajno šarmantnom sredovječnom sveučilišnom profesoru Medi i Jeleni - raskošno lijepoj, veseloj ženi, punoj života koja čvrsto odlučuje njihovu dvadesetogodišnju vezu pretvoriti u brak.