Novosti

 • 30. prosinac 2020.

  Prijava štete uslijed potresa

  Članovi Stožera CZ Grada Karlovca sastali su se u 15 sati kako bi izvijestili o situaciji na području grada nakon današnjeg potresa. Svi prekidi opskrbe električnom energijom su otklonjeni ili će to biti u vrlo kratkom vremenu. Plinska mreža je pregledana i na njoj nema oštećenja, očišćene su i sve lokacije na kojima je došlo do urušavanja fasade, crijepa, dimnjaka i slično, a najviše intervencija je bilo na području užeg središta grada.
 • 25. prosinac 2020.

  Blagdanska čestitka

  Čestit i blagoslovljen Božić te uspješnu i sretnu Novu 2021. godinu žele vam djelatnici Gradskog kazališta "Zorin dom"!

 • 22. prosinac 2020.

  Koncert Zavišić & Gušćić

  Klarinetist Marko Zavišić, Karlovac (Hrvatska), 1987. svoje glazbeno obrazovanje započeo je u dobi od deset godina u Opuzenu. Nakon osnovne škole preselio se u Zagreb kako bi nastavio svoje obrazovanje u Glazbenoj školi Vatroslav Lisinski (prof. Luka Vlahović), a zatim diplomirao na Muzičkoj akademiji u Zagrebu (prof. dr. Davor Reba). U međuvremenu je također studirao na Akademiji za glasbo u Ljubljani (prof. Tadej Kenig). Sudjelovao je na majstorskim tečajevima kod renomiranih glazbenika i klarinetista (Francois Benda, Radovan Cavallin, Phillip Couper, Nikola Srdić, Tadej Kenig, Silvie Hue, Sharon Kam, Guy Depluis, itd.).

 • 19. prosinac 2020.

  Gradsko kazalište Žar ptica: "Princeza na zrnu graška" - ZAMJENA PREDSTAVE

  Zbog neizbježne situacije uzrokovane epidemijom, prisiljeni smo zamjeniti planiranu predstavu "Princeza na zrnu graška" (GK "Žar ptica" ) drugom predstavom naziva "Ti i ja mali medo" u izvedbi istog kazališta.

 • 13. prosinac 2020.

  Vikend matineja: "Mačak u čizmama"

  Najmlađi od trojice sinova, nakon očeve smrti, naslijedi mačka. Iako očajan zbog gubitka roditeljskog doma te dobitka ljubimca kojega treba hraniti, momak prihvaća svoje četveronožno nasljedstvo.