Novosti

 • 30. rujan 2020.

  Predstava "Na tragu" putuje u Split na 13. Festival "Mali Marulić"

  MALI MARULIĆ, festival hrvatske drame za djecu, utemeljen je 2006. godine, a utemeljitelj i organizator je Gradsko kazalište lutaka Split. Specifičnost koncepcije Malog Marulića je u tome da potiče i promovira domaće autore za djecu, a poseban je i kao jedini festival profesionalnih kazališta za djecu u gradu Splitu i čitavoj Splitsko-dalmatinskoj županiji. 

 • 28. rujan 2020.

  Koncert: "Amadeus trio"

  Ansambl su osnovali istaknuti profesori Zagrebačke muzičke akademije - Leonid Sorokow, Ruben Dalibaltayan i Krešimir Lazar 2008. godine kako bi obogatili zagrebačku i hrvatsku glazbenu scenu repertoarnim djelima pisanim za klavirski trio. Posebnu pažnju ansambl posvećuje izvedbi i promociji hrvatske literature što ga vodi i na festivale poput "Osorskih glazbenih večeri" i Festivala hrvatske glazbe u Beču.

 • 26. rujan 2020.

  Kazalište Moruzgva: "Majstori"

  Priča koju ćemo uskoro gledati na kazališnim daskama događa se nakon potresa u centru Zagreba i u vrijeme (ili nedugo nakon) pandemije koronavirusom. Pratimo sudbine i odnose stanara u jednoj zgradi pod zaštitom. I njihove majstore, naravno.

 • 25. rujan 2020.

  TEDxKarlovacLibrary konferencija

  Gradska knjižnica „Ivan Goran Kovačić“ Karlovac drugu godinu za redom dobila je licencu za održavanje TEDxKarlovacLibrary konferencije. Ovogodišnja konferencija održat će se u petak, 25. rujna 2020. g. u 19 sati u Gradskom kazalištu Zorin dom.

 • 01. rujan 2020.

  Karlovac prvi grad sa svojim viber naljepnicama

  Viber zajednica Grada Karlovca od danas je bogatija za još jednu funkcionalnost. Više ne morate u nedogled tražiti zanimljive naljepnice jer je Karlovac kreirao svoje, originalne i autentične.

 • 01. rujan 2020.

  VAŽNA OBAVIJEST!!!

  Upisi u Baletni studio (ritmika, suvremeni ples, klasični balet i break dance) završavaju s datumom 1.9.2020. Sva mjesta u studiju su popunjena!