Novosti

 • 13. srpanj 2020.

  Medalja Grada Karlovca dodijeljena Petru Ćuriću

  Gradonačelnik Damir Mandić uručio je u nedjelju, 12. srpnja 2020.g. Medalju Grada Karlovca Petru Ćuriću organizatoru Hrvatske flautističke akademije koja se već sedmu godinu za redom održava u sklopu obilježavanja rođendana Grada. Ove godine akademija je organizirana u partnerstvu sa Muzičkom akademijom Sveučilišta u Zagrebu, Zagrebačkom filharmonijom dok je Ministarstvo kulture Republike Hrvatske sufinanciralo jedan od koncerata.

 • 13. srpanj 2020.

  Klapa Hrvatske ratne mornarice "Sveti Juraj" - OTKAZUJE SE

  MORNARIČKA KLAPA "SVETI JURAJ" iz Splita je osnovana je 12. siječnja 2001. godine u Raketnoj bazi HRM-a u Žrnovnici s ciljem predstavljanja Oružanih snaga RH na međunarodnom susretu vojski svijeta u Lourdesu.

 • 11. srpanj 2020.

  Karlovački stožer CZ izdao preporuku za otkazivanjem Cenera i preostalog programa Zvjezdanog ljeta

  S obzirom na novonastalu situaciju u kojoj u RH bilježimo veći porast oboljelih od virusa COVID-19 te s obzirom na izdane Odluke Stožera civilne zaštite RH i preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, kao i konzultacija sa Stožerom CZ Karlovačke županije, Stožer civilne zaštite grada Karlovca izdaje preporuku da se elitna i glavna utrka Karlovačkog cenera, otkaže radi zaštite zdravlja svih sudionika, organizatora i građana. 

 • 10. srpanj 2020.

  7. Hrvatska ljetna flautistička akademija - OTKAZANO

  Kao sastavni dio Karlovačkog kazališnog festivala od samog početka, već sedmu godinu zaredom održava se Hrvatska flautistička akademija nastala u organizaciji Petar Ćurić agencije i GK Zorin dom te u  partnerstvu sa Muzičkom akademijom Sveučilišta u Zagrebu i od ove godine po prvi puta Zagrebačkom filharmonijom.

 • 09. srpanj 2020.

  7. KaKaFe: "Gala teatar: Samo jedna žena"

  Jednostavna i prostodušna domaćica Maria, govori o sebi, svom suprugu i njihovim bračnim problemima na iznenađujuće smiješan i neobično otvoren način izazivajući salve smijeha, ali i suosjećanje publike.

 • 08. srpanj 2020.

  7. KaKaFe: "Mikeški korona kabare"

  Mikeški korona kabare nastavak je herojskih zgoda Mikeša i Prce, virov’tičkih starosjedilaca i „filozofa života” i svega ostaloga na način kako to oni vide i tumače.

 • 05. srpanj 2020.

  7. KaKaFe: "NUSPOJAVUS"

  Svaki čovjek ima potrebu pripadati. Bez tog „plemenskog“ nagona, civilizacija kakva je danas bila bi znatno drugačija.

 • 04. srpanj 2020.

  7. KaKaFe: "Rosa E"

  U vremenima obrnutih basni, gdje su ljudi poprimili životinjska obličja i nagone te potpuno zaboravili na ljudskost, toplinu i smijeh, na scenu HNK Varaždin dolazi bajka nade.