Novosti

 • 30. lipanj 2020.

  7. KaKaFe: "Made in tradicija"

  Samoborsko-karlovački ženski vokalni ansambl Singrlice njeguje hrvatsku etno glazbu kroz autorski pristup obradi i izvođenju izvornih tradicijskih napjeva.

 • 29. lipanj 2020.

  7. KaKaFe: "Borna Šercar's Jazziana Croatica"

  Jazziana Croatica predvodnica je instrumentalnog etno jazza-a. Moto ansambla je spajanje hrvatskog melosa s američkim jazz fundusom u svrhu dobivanja muzičkog sadržaja specifičnog baš za ovo podneblje.

 • 28. lipanj 2020.

  7. KaKaFe: "Bajka o ribaru i ribici"

  Na žalu sinjega mora, u staroj kolibi od gline, skromno i skladno živjeli su Starac i Starica. Starica je ostajala na pragu, na žalu i prela pređu.

 • 28. lipanj 2020.

  7. KaKaFe: "Karlstadt Kunst Cabaret"

  Na duhovit i zanimljiv način Karlovački pelivani stvorili su u ovom umjetničkom cabareu koherentan satirički kolaž kritizirajući hrvatsku političku scenu, društvo i mentalitet. Pelivani progovaraju o onome što se mnogi boje reći, govore o svemu onome što su parametri u našem društvu, a što ne bi trebali biti.

 • 27. lipanj 2020.

  7. KaKaFe: "Improkaz"

  Ovo nije kazališna predstava, ali je scenski događaj, koji vas uključuje u svoja zbivanja, tako da više niste samo publika, već imate priliku s izvođačima osmišljavati, predlagati, zabavljati se, glumiti ili na drugi način sudjelovati u uprizorenju ideje. Izvođače ne vodi napisani tekst, već improvizacija.

 • 20. lipanj 2020.

  Vikend matineja: "Još si zelen"

  "…ako dobro slušate i gledate, vidjet ćete i čuti da je sve oko nas živo, samo neki još uvijek spavaju, a neki su budni…" Ovim riječima kreće se u avanturu nazvanu "Još si zelen!"

 • 19. lipanj 2020.

  PREMIJERA: 'A.jmo P.robat ČEHOV.a

  Gradsko kazalište "Zorin dom" kazališnu sezonu još ne zatvara, nego nastavlja veselo, u komičnom tonu. Dok se svijet polako vraća u normalu, Lovorka Trdin, Peđa Gvozdić i Andro Damiš na pozornicu Zorin doma, pod režijskom palicom Peđe Gvozdića, donose čuvene Čehovljeve jednočinke Medvjed, Tragičar protiv volje, Prosidba i Labuđi pjev koje je dramatizirala i za scenu objedinila Petra Pleše. Duhovite su to situacije iz svakodnevnog života običnih ljudi, a u kojima se svatko može pronaći.

 • 14. lipanj 2020.

  OBAVIJEST!!!

  Nažalost, zbog ozljede glumca, otkazuje se predstava "Vuk i sedam kozlića" koja se trebala održati u nedjelju, 14. lipnja 2020. u 11 sati.
 • 13. lipanj 2020.

  Vikend matineja: "Vuk i sedam kozlića" - OTKAZUJE SE

  Klasična, omiljena i svima poznata bajka slavne braće Grimm "Vuk i sedam kozlića" dolazi nam idući vikend u Zorin dom za naše najmlađe. Jednoga dana mama koza odlazi u šumu po hranu i ostavlja svoje kozliće same u kući uz upozorenje da se čuvaju opasnog vuka koji ima jako dubok glas i crne šape. Kozlići ostanu sami u kući i  nakon nekog vremena pojavljuje se strašni vuk....