Novosti

 • 30. svibanj 2020.

  Čestitka za Dan državnosti

  Svim stanovnicima Republike Hrvatske čestitamo 30. svibnja, Dan državnosti!
 • 27. svibanj 2020.

  Ukida se zabrana rada nedjeljom

  Izmjenom Odluke o posebnom načinu rada tržnica za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti COVID-19 omogućeno je da se na tržnicama prodaje cvijeće, ali i svi drugi proizvodi koji su se prodavali i prije ograničenja, uz pridržavanje općih protuepidemijskih mjera i posebnih uputa i preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

 • 11. svibanj 2020.

  Odluke i preporuka za mjere 3. faze

  Ulaskom u 3. fazu popuštanja mjera Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske danas je donio četiri odluke, a Hrvatski zavod za javno zdravstvo nove preporuke:
 • 09. svibanj 2020.

  Dan Europe - 9. svibnja, ove godine na virtualan način

  Informacijski centar Europe Direct Karlovac (EDIC Karlovac) i Javna ustanova Regionalna razvojna agencija Karlovačke županije u suradnji sa Gradskim kazalištem Zorin dom i televizijom TREND organizira emisiju povodom Dana Europe u sklopu koje ćete moći pogledati vrhunsku predstavu „RUSFAJ“ redatelja Peđe Gvozdića.

 • 03. svibanj 2020.

  Obilježavamo Dane Georgija Para 2020.

  U svibnju Gradsko kazalište "Zorin dom" i Karlovac obilježavaju Dane Georgija Para, jednog od najistaknutijih hrvatskih redatelja (1934 - 2018). Ove se godine svečanost održava po drugi puta, ali u virtualnom izdanju zbog pandemije korona virusa.
  Sanja Hrnjak napisala je s puno ljubavi tekst njemu u čast te osmislila video izrađen iz dostupnih nam materijala. Tekst je pročitao akademski glumac Marinko Leš, nekadašnji član Dramskog studija, a video izradio Filip Trezner iz Udruge "Izvan fokusa". Za montažu je zaslužan Kristijan Protulipac.

  Video Georgij Paro