Novosti

 • 20. veljača 2020.

  Koncert "Gudalo protiv trzalice"

  Utemeljeni u siječnju 2016. godine, duo Hojsak & Novosel započinju svoju glazbenu priču kao "Bow vs Plectrum" (Gudalo protiv trzalice). Već na samom početku svoga djelovanja, Filip Novosel na tamburi i  Tihomir Hojsak na kontrabasu pokazali su koliko dobre glazbene energije i emocije može donijeti neočekivani spoj dva instrumenta u originalnim skladbama.   

 • 14. veljača 2020.

  Humanitarna modna revija "Ljubav za njih"

  LJUBAV ZA NJIH - humanitarna modna revija i izložba doniranih radova i umjetničkih dijela za pomoć djeci oboljeloj od malignih bolesti i njihovim socijalno ugroženim obiteljima, 14. veljače 2020. u 19 sati u Zorin domu.
 • 13. veljača 2020.

  Valentinovo uz Klapu Kampanel

  Klapa Kampanel nastala je 1996. godine idejom tadašnjih primoštenskih studenata u Zagrebu Jerice Gracina i Mate Gaćine. Kroz dugo razdoblje studiranja klapa je bila dobar odmor od učenja te ugodno druženje u studentskom domu.
   

 • 08. veljača 2020.

  Vikend matineja: "Čudak Šumek"

  Svako mjesto ima svoju priču, svoju legendu. No svako mjesto ima i svog čudaka. Onog nekog tko to mjesto čini posebnim, a priču drugačijom od drugih. Pa tako se i u Vrlingradu putnici zaustavljaju da čuju priču o Čudaku Šumeku koja je ubrzo postala legenda.

 • 07. veljača 2020.

  Premijera: "Žvaka therapy"

  Sjećate li se prvog poljupca? Kakvog je bio okusa? Sjećate li se srednje škole i prijatelja? Izaziva li u vama nelagodu probuditi to sjećanje?

 • 03. veljača 2020.

  Dječji zbor "Zorica" s pjesmicom "Čokolada" na top listi Dječje TV 2020

  Glasajte za Dječji zbor Zorica i njihovu najnoviju pjesmicu "Čokolada" na Top listi 2020 Dječje TV! KAKO? - gumbom "like" dajete pjesmi 30 glasova, a samim pregledom spota dali ste pjesmi 1 glas. Pratite Top listu nedjeljom na HTV2 u jutarnjem terminu, a ako ste propustili emisiju možete ju pogledati na  „Youtube“ kanalu.


 • 01. veljača 2020.

  Vikend matineja: "Vuk i sedam kozlića"

  Klasična, omiljena i svima poznata bajka slavne braće Grimm "Vuk i sedam kozlića" dolazi nam ovaj vikend u Zorin dom za naše najmlađe. Jednoga dana mama koza odlazi u šumu po hranu i ostavlja svoje kozliće same u kući uz upozorenje da se čuvaju opasnog vuka koji ima jako dubok glas i crne šape. Kozlići ostanu sami u kući i  nakon nekog vremena pojavljuje se strašni vuk....