Novosti

 • 22. prosinac 2019.

  U susret tradicionalnom Dočeku Stare godine

  Gradsko kazalište Zorin dom u suradnji sa River Dance Karlovac - Udrugom za ples i rekreaciju organizira tečaj standardnih plesova u Zorin domu. Pozivamo sve zainteresirane plesne parove da nam se jave kako bi uz stručnu pomooć naših voditelja savladali moderne plesne tehnike.

 • 21. prosinac 2019.

  Karlstadt Kunst Cabaret

  Ako vam dođu loši dani, tu su uvijek za vas - Karlovački pelivani! Karlstadt Kunst Cabaret nagrađivana je HIT predstava koja na satiričan način prikazuje današnju situaciju u Hrvatskoj te odgovara na ključna pitanja tko smo i kuda zapravo idemo.

 • 10. prosinac 2019.

  Kazališna družina Pinklec Čakovec: "Vuka se ne bojim ja"

  Predstava Kazališne družine Pinklec „Vuka se ne bojim ja“ nastala je prema motivima bajke „Tri praščića“ braće Grimm. Prvo izdanje datira iz 18. stoljeća, ali se vjeruje da je ona mnogo starija. Priča je zadržala svoju svježinu do današnjeg dana, a svoju popularnost duguje i animiranom filmu Walta Disnneya iz 1933. godine.

 • 06. prosinac 2019.

  Doček Svetog Nikole ispred Robne kuće Karlovčanka

  Robna kuća Karlovčanka već tradicionalno organizira veseli doček Svetog Nikole 6. prosinca u 17 sati te su kao i uvijek pripremili bogat i zanimljiv program za naše najmlađe.
 • 05. prosinac 2019.

  Koncert studenata tambure Muzičke akademije Sveučilišta u Zagrebu

  Koncert maestra Siniše Leopolda i studenata tambure Muzičke akademije Sveučilišta u Zagrebu, prof.Valentina Škorvage održat će se u četvrtak, 5. prosinca 2019. godine u Zorin domu s početkom u 20:00 sati.