Novosti

 • 31. prosinac 2019.

  Božićno-novogodišnja čestitka

  Našim malim i velikim posjetiteljima želimo čestit Božić te sretnu, uspješnu i veselu Novu 2020. godinu! Nakon blagdana i odmora ponovno se vidimo u našem Zorin domu gdje vas očekujemo sa novim predstavama, koncertima i programima...

 • 30. prosinac 2019.

  Doček Stare godine u Zorin domu

  Već tradicionalno Gradsko kazalište „Zorin dom“ organizira doček Stare godine. Šesti put za redom Karlovački pelivani su za Vas pripremili nezaobilazan program iznenađenja gdje smijeha i dobre zabave neće nedostajati.

 • 29. prosinac 2019.

  Novogodišnji gala koncert: Karlovački puhački orkestar

  Puhački orkestar grada Karlovca osnovan je 1986. godine pri Glazbenoj školi Karlovac. Od 1997. godine djeluje kao udruga građana i samostalni glazbeni ansambl s ciljem razvoja amaterizma u glazbi, popularizacije puhačke glazbe, organizacije koncerata i događanja, suradnje s drugim udrugama, ustanovama i organizacijama.

 • 28. prosinac 2019.

  Glazbeno-poetski kabare "Adam i Ona"

  Glazbeno-poetski kabare "Adam i Ona" rođen je kao svojevrstan nastavak popularne kabaretske predstave "Noćas ću..." koja se izvodila u prostoru Gradske kavane na Trgu bana Jelačića u Zagrebu od 2002. godine s ciljem oživljavanja kabaretske scene po uzoru na slične programe koji su živjeli do kraja osamdesetih godina prošlog stoljeća u našoj metropoli.

 • 27. prosinac 2019.

  Zbog velikog interesa Karlstadt Kunst Cabaret večeras u dvije izvedbe

  Ako vam dođu loši dani, tu su uvijek za vas - Karlovački pelivani! Karlstadt Kunst Cabaret nagrađivana je HIT predstava koja na satiričan način prikazuje današnju situaciju u Hrvatskoj te odgovara na ključna pitanja tko smo i kuda zapravo idemo.