Novosti

 • 27. travanj 2019.

  "Male priče o nestašnoj sonji" idu u Tursku

  Treću godinu za redom kazalište "Zorin dom" gostuje u Turskoj Antalyi u okviru projekta "Guest Theatres". Turski mališani imali su već prilike pogledati "Najbolji prijatelji" i "Još si zelen", a sada će uživati u zgodama i nezgodama psića Sonje i njezinog gazde.

 • 18. travanj 2019.

  Uskršnja čestitka

  Sretan i radostan Uskrs žele vam ravnatelj i djelatnici kazališta "Zorin dom"!
 • 13. travanj 2019.

  Gradsko kazalište Scena Gorica: "Gospođica Neću"

  "Gospođica Neću" je priča o djevojčici Mini, naoko nalik svim ostalim sedmogodišnjakinjama, koja međutim ima jednu vrlo neobičnu i tvrdoglavu naviku. Kroz svoj dan, Mina uporno i srčano odbija sve oko sebe: mamu, baku, tatu, školu, pa čak i igru s prijateljima, sve dok jednog dana, u maniri "Paleta" koji je ostao sam na svijetu, cijeli svijet ne počne odbijati nju. Ono što nam se pred očima događa priča je o odrastanju jedne djevojčice koja, ostavši tužna i osamljena, prolazi kroz snoviti cirkus te uz pomoć Slona i Pingvina prestane govoriti neću i počinje govoriti hoću.

 • 13. travanj 2019.

  Koncert "Harmonia aetherea" - Hrvatski barokni sastav

  "Harmonia aetherea" naziv je istoimenih orguljskih svirala koje su svojom misterioznom i gotovo nečujnom zvukovnom krunom slušateljima dočaravale delikatne "harmonije nebeskih visina”.

 • 12. travanj 2019.

  Zorin dom gostuje na dva festivala u istom danu

  Gradsko kazalište "Zorin dom" gostovat će na dva festivala u istom danu! Od 8. do 12. travnja održava se 24. Lutkarsko proljeće na kojem gostuje 20 kazališta iz Hrvatske i dijaspore te će se izvesti preko 100 lutkarskih predstava i predstava za djecu i mlade u 5 gradova, 20 općina i više od 10 mjesta Vukovarsko srijemske županije.