Novosti

 • 30. rujan 2019.

  Kontrast teatar: Njegovi džepovi puni kamenja

  Kontrast teatar je mlada umjetnička organizacija upisana u registar kazališta pri Ministarstvu kulture RH čiji su osnivači prvi međimurski magistri glume i lutkarstva: Matko Buvač i Andro Damiš. Kontrast teatar na repertoaru trenutno ima pet predstava: A život je…, Pun kufer i Njegovi džepovi puni kamenja te dječje predstave Petrica Kerempuh – tajni agent  i  3, 2, 1… Božić!


 • 27. rujan 2019.

  PREMIJERA: S.O.S. ILI SVE O SOFI

  Novu kazališnu sezonu u Zorin domu započet ćemo i novom predstavom. Premijera "S.O.S. ILI SVE O SOFI" na programu je u petak 27. rujna u 20 sati, a već u subotu (28. rujna) u isto vrijeme bit će repriza za one koji žele vidjeti ovu odličnu, duhovitu i potresnu priču o namještaju.
 • 19. rujan 2019.

  Dodjela nagrada i zatvaranje 52. Međunarodnog lutkarskog festivala - PIF

  Međunarodni festival kazališta lutaka  ili PIF pokrenuo je 1968. Studentski esperantski klub te je u svom prvom izdanju doživio velik i pozitivan odjek u javnosti, ali i na međunarodnoj lutkarskoj sceni . Pokrovitelj prvog PIF-a bila je UNIMA (Međunarodno udruženje lutkara) te je SEK odlučio nastaviti s organizacijom festivala.  


 • 19. rujan 2019.

  Dodjela nagrada i zatvaranje 52. PIF festivala

  52. Međunarodni festival kazališta lutaka - PIF  koji se održava na zagrebačkoj Sceni Travno kao uvijek do sada programski je veoma inovativan i poticajan.  Gradsko kazalište Zorin dom imalo je čast otvoriti  51. PIF lutkarskom predstavom Fantazija, a ove će ga godine zatvoriti predstavom "Bajka o ribaru i ribici" nastalom u režiji Ane Prolić.

 • 01. rujan 2019.

  Upisi u studije Zorin doma za sezonu 2019/2020

  Upisi/prijave za studije Zorin doma  (Dramski i Baletni studio) te Prvo hrvatsko pjevačko društvo "Zora" i Dječji zbor "Zorica" u novoj sezoni 2019/2020 počinju od ponedjeljka, 12. kolovoza na porti kazališta, svaki radni dan od 9 do 14 sati.