Novosti

 • 27. srpanj 2019.

  Gostovanje Prvog hrvatskog pjevačkog društva "Zora" u Holešovu

  Nakon obilježavanja 160. godišnjice Prvog hrvatskog pjevačkog društva "Zora" u studenom prošle godine i otkrivanja spomen ploče Davidu Meiselu – slavnom dirigentu pod čijim je vodstvom Zora u tadašnje vrijeme bila najbolji zbor Europe, počast ovom velikanu nakon Karlovca odat će i njegovo rodno mjesto Holešov u Češkoj.

 • 10. srpanj 2019.

  6. Hrvatska flautistička akademija u Zorin domu

  Kao sastavni dio Karlovačkog kazališnog festivala od samog početka, već šestu godinu zaredom održava se Hrvatska flautistička akademija nastala u organizaciji Petar Ćurić agencije i GK Zorin dom te od ove godine po prvi put u  partnerstvu sa Muzičkom akademijom Sveučilišta u Zagrebu.

 • 10. srpanj 2019.

  Hrvatsko narodno kazalište u Osijeku: "Carmen"

  Ona vlada svijetom, zadivljujuća, uzbudljiva, zavodljiva, lijepa kao ruža, oštra kao trnje. Opera u četiri čina, Georges Bizet "Carmen", 10. srpnja u 21 sat u Domu HV.

 • 04. srpanj 2019.

  RUSFAJ

  "Rusfaj" predstavlja glazbeno scensko djelo nastalo u suradnji "Karlovačkih pelivana" i "Karlovačkog kazališnog orkestra" (KaKaO) osnovanog krajem 2018. godine s ciljem upotpunjavanja kazališnog repertoara, sastavljen od poznatih karlovačkih glazbenika i pokojeg gosta.

 • 03. srpanj 2019.

  Predstava "Jaje" u Šancu

  Jedna od najpopularnijih predstava Dramskog studija, odigrat će se u ovoj postavi posljednji puta. Ponosni smo na naše studijevce koji su ovu predstavu odigrali više od 50 puta, osvojili nominacije i nagrade na festivalima.

 • 02. srpanj 2019.

  VAŽNA OBAVIJEST!

  Večerašnja izvedba predstave "Jaje" odgađa se zbog lošeg vremena i odigrat će se u srijedu 3.7.2019. na Košarkaškom igralištu "Šanac" sa početkom u 21 sat.