Novosti

 • 29. lipanj 2019.

  Black music tribute - koncert afričke i afroameričke glazbe

  Koncert izvorne afričke i afroameričke  na izvorištu ljudske civilizacije, u srcu Afrike, prenesena davnih stoljeća na američki kontinent. Jednostavnost i iskrena duhovnost, patnja i veselje, vjera i nada u bolje sutra zrcale se u melodičnoj glazbi punoj ritma, snage, blagosti.

 • 29. lipanj 2019.

  S.O.S. (SVE O SOFI)

  Baš kad ste pomislili da vas predstave više ne mogu iznenaditi, donosimo vam duhovitu i potresnu priču o namještaju.

 • 28. lipanj 2019.

  Glumačka družina Histrion: "Tajkuni"

  Vrlo zanimljiva i aktualna tema histrionske nove predstave "TAJKUNI" Mire Gavrana komentira grabež i pohlepu, ismijava ljudske mane te kritički preispituje poduzetničke navike našeg doba.

 • 28. lipanj 2019.

  Koncert PHPD "Zora" i Tamburaški orkestar HRT-a

  Tamburaški orkestar Hrvatske radiotelevizije osnovan je 1941. godine kao profesionalni ansambl tadašnje Radio-stanice Zagreb. Od tada, Orkestar u emisijama Radija i Televizije predstavlja hrvatsku narodnu glazbu.

 • 27. lipanj 2019.

  Puhački orkestar grada Karlovca: "Gradu na dar"

  U sklopu obilježavanja rođendana našeg grada orkestar svojoj publici, već tradicionalno, poklanja koncert. Ljetnu večer ispunit će zvuci poznatih zabavnih vječnih melodija, plesnih ritmova i filmskih tema.

 • 26. lipanj 2019.

  Hrvatsko narodno kazalište u Zadru: "Tarzan"

  Što se događa Tarzanu i Jane nakon što su pobijedili sve prepreke na putu svoje ljubavi? Na prvi pogled, sitni nesporazumi i nesuglasice, malo ljubomore i zasićenosti, ali uglavnom vrlo neudobni uvjeti za život u džungli!

 • 26. lipanj 2019.

  Jazz koncert Black Coffee and Martine Thomas: "From jazz to soul"

  Black Coffee poznati je jazz sastav koji djeluje od 1993. Prvi nosač zvuka izdaju 1996. godine pod nazivom "BLACK COFFEE". Na albumu gostuju zvijezde hrvatske glazbe Oliver Dragojević i Gibonni te poznati glumac i umjetnik Božidar Alić.

 • 25. lipanj 2019.

  Chorus Carolostadien "440 nota - poklona gradu"

  Mješoviti zbor “Chorus Carolostadien" osnovan je 1998. Djelatnost Zbora zasnovana je na njegovanju zborske glazbe i izvođenju umjetnički vrijednih djela europskih, a posebno hrvatskih skladatelja.

 • 18. lipanj 2019.

  Predstava "Vuk i sedam kozlića" na Međunarodnom dječjem festivalu u Šibeniku

  Nakon što je prošle godine na svečanoj pozornici u Šibeniku Gradsko kazalište "Zorin dom" otvorilo 58. Međunarodni dječji festival u Šibeniku kao pozdrav svoj djeci sa predstavom Dramskog studija "Jaje", ove godine čast da  sudjeluju na festivalu pripala je Baletnom studiju sa predstavom "Vuk i sedam kozlića".

 • 13. lipanj 2019.

  Vuk i sedam kozlića

  Posljednja predstava Baletnog studija u ovoj kazališnoj sezoni i to za one najmlađe "Vuk i sedam kozlića" igrat će u četvrtak, 13. lipnja u 10 sati za škole, vrtiće i građanstvo. Ako još niste, dođite i pogledajte što se dogodilo malim kozlićima kada su ostali sami kod kuće.