Novosti

 • 25. svibanj 2019.

  Vikend matineja: "Fantazija"

  Lutkarska predstava "Fantazija" nastala je iz želje da se pokaže da je u lutkarskom, odnosno marionetskom kazalištu moguće sve što čovjek može zamisliti, ako se usuđuje maštati.

 • 12. svibanj 2019.

  Vikend matineja: "Korak po korak"

  Besplatna predstava "Korak po Korak" u režiji Peđe Gvozdića igrat će ovaj vikend u sklopu vikend matineje za najmlađe, u subotu i nedjelju, 11. i 12. 5. u 11 sati.

 • 12. svibanj 2019.

  Karlovački vrtuljak 2019.

  Karlovački vrtuljak je manifestacija koju organizira „Društvo Naša djeca Karlovac“ u suradnji sa GK „Zorin dom“ i Umjetničkom organizacijom „Lepeza“, a pod pokroviteljstvom Grada Karlovca.

 • 10. svibanj 2019.

  Premijera: "Nuspojavus"

  Nova premijera "Karlovačke plesne reprezentacije" očekuje nas u Zorin domu u petak, 10. svibnja u 20 sati. Predstava imena "Nuspojavus" uvest će nas u svijet medicine i terapiju plesom.

 • 04. svibanj 2019.

  Vikend matineja: "Vuk i sedam kozlića"

  Još jedna predstava Baletnog studija za one najmlađe! Nakon predstave "Tri praščića i zločesti vuk", vuk je i dalje u igri, ali ovog puta uz sedam kozlića.

 • 03. svibanj 2019.

  Dani Georgija Para u Zorin domu

  Svečanim programom u čast velikana hrvatskog kazališta - redatelja Georgija Para obilježit će se njegovo životno djelo. U svojem dugovječnom pozivu ovaj proslavljeni kazališni redatelj režirao je dvije stotine predstava od kojih su mnoge odavno stekle status antologijskih.