Novosti

 • 30. travanj 2019.

  Plesna koreografija Martine Maričić ide na državnu smotru

  Nakon što su u ožujku održani 25. Susreti plesnih ansambala Karlovačke županije, stručni žiri izabrao je između 26 koreografija četiri najbolje koje će se predstaviti na 30. Susretima hrvatskih plesnih ansambala na državnoj smotri u Velikoj Gorici.

 • 27. travanj 2019.

  "Male priče o nestašnoj sonji" idu u Tursku

  Treću godinu za redom kazalište "Zorin dom" gostuje u Turskoj Antalyi u okviru projekta "Guest Theatres". Turski mališani imali su već prilike pogledati "Najbolji prijatelji" i "Još si zelen", a sada će uživati u zgodama i nezgodama psića Sonje i njezinog gazde.

 • 18. travanj 2019.

  Uskršnja čestitka

  Sretan i radostan Uskrs žele vam ravnatelj i djelatnici kazališta "Zorin dom"!
 • 13. travanj 2019.

  Gradsko kazalište Scena Gorica: "Gospođica Neću"

  "Gospođica Neću" je priča o djevojčici Mini, naoko nalik svim ostalim sedmogodišnjakinjama, koja međutim ima jednu vrlo neobičnu i tvrdoglavu naviku. Kroz svoj dan, Mina uporno i srčano odbija sve oko sebe: mamu, baku, tatu, školu, pa čak i igru s prijateljima, sve dok jednog dana, u maniri "Paleta" koji je ostao sam na svijetu, cijeli svijet ne počne odbijati nju. Ono što nam se pred očima događa priča je o odrastanju jedne djevojčice koja, ostavši tužna i osamljena, prolazi kroz snoviti cirkus te uz pomoć Slona i Pingvina prestane govoriti neću i počinje govoriti hoću.

 • 12. travanj 2019.

  Zorin dom gostuje na dva festivala u istom danu

  Gradsko kazalište "Zorin dom" gostovat će na dva festivala u istom danu! Od 8. do 12. travnja održava se 24. Lutkarsko proljeće na kojem gostuje 20 kazališta iz Hrvatske i dijaspore te će se izvesti preko 100 lutkarskih predstava i predstava za djecu i mlade u 5 gradova, 20 općina i više od 10 mjesta Vukovarsko srijemske županije. • 10. travanj 2019.

  II. Showcase kazališta za djecu i mlade i lutkarskih kazališta

  Kazališni Epicentar u razdoblju od 9. do 12. travnja 2019. organizira 2. Showcase kazališta za djecu i mlade i lutkarskih kazališta u Hrvatskoj pod nazivom „2nd Croatian TYA and Puppet theatre Showcase“ na kojemu će biti prikazano 10 predstava za djecu i mlade u produkciji devet hrvatskih kazališta i umjetničkih organizacija.


 • 02. travanj 2019.

  Predstavi "Rusfaj" specijalno priznanje na XII. Gumbekovim danima

  Ocjenjivački sud XII. Gumbekovih dana u sastavu  glumica Ankica Dobrić, predsjednica, kritičar Tomislav Kurelec i predstavnici publike Mehmed Aganović i Branko Babac dodijelili su specijalno priznanje predstavi "Rusfaj" Gradskog kazališta Zorin dom.