Novosti

 • 21. prosinac 2019.

  Karlstadt Kunst Cabaret

  Ako vam dođu loši dani, tu su uvijek za vas - Karlovački pelivani! Karlstadt Kunst Cabaret nagrađivana je HIT predstava koja na satiričan način prikazuje današnju situaciju u Hrvatskoj te odgovara na ključna pitanja tko smo i kuda zapravo idemo.

 • 15. prosinac 2019.

  Koncert "Božićna bajka 6"

  Koncert  Simfonijskog orkestra Glazbene škole Karlovac pod nazivom Božićna bajka - Orašar, održat će se 15. i 16. prosinca 2019. godine u Gradskom kazalištu Zorin Dom s početkom u 20:00 sati. 

 • 14. prosinac 2019.

  Vikend matineja: "Geronimo Stilton - pustolovina u mišjoj školi"

  Geronimo Stilton ime je autora te osim kazališnog komada naziv serijala vrlo popularnih dječjih knjiga koje su prodane u više od 80 milijuna primjeraka i objavljene u više od 40 država, a prema knjigama je napravljena i animirana TV serija i mjuzikl. Glavni je lik Geronimo, miš, rođen u Mišogradu te novinar najpopularnijih novina.

 • 10. prosinac 2019.

  Kazališna družina Pinklec Čakovec: "Vuka se ne bojim ja"

  Predstava Kazališne družine Pinklec „Vuka se ne bojim ja“ nastala je prema motivima bajke „Tri praščića“ braće Grimm. Prvo izdanje datira iz 18. stoljeća, ali se vjeruje da je ona mnogo starija. Priča je zadržala svoju svježinu do današnjeg dana, a svoju popularnost duguje i animiranom filmu Walta Disnneya iz 1933. godine.

 • 01. prosinac 2019.

  U susret tradicionalnom Dočeku Stare godine

  Gradsko kazalište Zorin dom u suradnji sa River Dance Karlovac - Udrugom za ples i rekreaciju organizira tečaj standardnih plesova u Zorin domu. Pozivamo sve zainteresirane plesne parove da nam se jave kako bi uz stručnu pomooć naših voditelja savladali moderne plesne tehnike.

 • 01. prosinac 2019.

  Vikend matineja: "Vuk i sedam kozlića"

  Klasična, omiljena i svima poznata bajka slavne braće Grimm "Vuk i sedam kozlića" dolazi nam ovaj vikend u Zorin dom za naše najmlađe. Jednoga dana mama koza odlazi u šumu po hranu i ostavlja svoje kozliće same u kući uz upozorenje da se čuvaju opasnog vuka koji ima jako dubok glas i crne šape. Kozlići ostanu sami u kući i  nakon nekog vremena pojavljuje se strašni vuk....