Novosti

 • 31. prosinac 2019.

  Božićno-novogodišnja čestitka

  Našim malim i velikim posjetiteljima želimo čestit Božić te sretnu, uspješnu i veselu Novu 2020. godinu! Nakon blagdana i odmora ponovno se vidimo u našem Zorin domu gdje vas očekujemo sa novim predstavama, koncertima i programima...

 • 30. prosinac 2019.

  Doček Stare godine u Zorin domu

  Već tradicionalno Gradsko kazalište „Zorin dom“ organizira doček Stare godine. Šesti put za redom Karlovački pelivani su za Vas pripremili nezaobilazan program iznenađenja gdje smijeha i dobre zabave neće nedostajati.

 • 29. prosinac 2019.

  Novogodišnji gala koncert: Karlovački puhački orkestar

  Puhački orkestar grada Karlovca osnovan je 1986. godine pri Glazbenoj školi Karlovac. Od 1997. godine djeluje kao udruga građana i samostalni glazbeni ansambl s ciljem razvoja amaterizma u glazbi, popularizacije puhačke glazbe, organizacije koncerata i događanja, suradnje s drugim udrugama, ustanovama i organizacijama.

 • 28. prosinac 2019.

  Glazbeno-poetski kabare "Adam i Ona"

  Glazbeno-poetski kabare "Adam i Ona" rođen je kao svojevrstan nastavak popularne kabaretske predstave "Noćas ću..." koja se izvodila u prostoru Gradske kavane na Trgu bana Jelačića u Zagrebu od 2002. godine s ciljem oživljavanja kabaretske scene po uzoru na slične programe koji su živjeli do kraja osamdesetih godina prošlog stoljeća u našoj metropoli.

 • 17. prosinac 2019.

  Kazalište Oberon i Adam scena: "Vol i magarac"

  „Vol i Magarac“ je priča o dva prijatelja iz Betlehema. U zimskoj noći Vol se vraća u staju i nakon teškog i napornog dana želi samo jedno: jesti – ali u njegovim jaslama leži djetešce, a on ne može do svoje hrane! Dijete još i plače! Što da radi?! Gdje je Magarac? On nikada nije tu kada ga Vol treba, a kada se pojavi obojica ne znaju što i kamo s malim „Mesiasom“ kojeg vani traže vojnici kralja Heroda i trojica čudnih muškaraca koji su slijedili zvijezdu.

 • 15. prosinac 2019.

  Koncert "Božićna bajka 6"

  Koncert  Simfonijskog orkestra Glazbene škole Karlovac pod nazivom Božićna bajka - Orašar, održat će se 15. i 16. prosinca 2019. godine u Gradskom kazalištu Zorin Dom s početkom u 20:00 sati. 

 • 14. prosinac 2019.

  Vikend matineja: "Geronimo Stilton - pustolovina u mišjoj školi"

  Geronimo Stilton ime je autora te osim kazališnog komada naziv serijala vrlo popularnih dječjih knjiga koje su prodane u više od 80 milijuna primjeraka i objavljene u više od 40 država, a prema knjigama je napravljena i animirana TV serija i mjuzikl. Glavni je lik Geronimo, miš, rođen u Mišogradu te novinar najpopularnijih novina.

 • 10. prosinac 2019.

  Kazališna družina Pinklec Čakovec: "Vuka se ne bojim ja"

  Predstava Kazališne družine Pinklec „Vuka se ne bojim ja“ nastala je prema motivima bajke „Tri praščića“ braće Grimm. Prvo izdanje datira iz 18. stoljeća, ali se vjeruje da je ona mnogo starija. Priča je zadržala svoju svježinu do današnjeg dana, a svoju popularnost duguje i animiranom filmu Walta Disnneya iz 1933. godine.

 • 01. prosinac 2019.

  U susret tradicionalnom Dočeku Stare godine

  Gradsko kazalište Zorin dom u suradnji sa River Dance Karlovac - Udrugom za ples i rekreaciju organizira tečaj standardnih plesova u Zorin domu. Pozivamo sve zainteresirane plesne parove da nam se jave kako bi uz stručnu pomooć naših voditelja savladali moderne plesne tehnike.

 • 01. prosinac 2019.

  Vikend matineja: "Vuk i sedam kozlića"

  Klasična, omiljena i svima poznata bajka slavne braće Grimm "Vuk i sedam kozlića" dolazi nam ovaj vikend u Zorin dom za naše najmlađe. Jednoga dana mama koza odlazi u šumu po hranu i ostavlja svoje kozliće same u kući uz upozorenje da se čuvaju opasnog vuka koji ima jako dubok glas i crne šape. Kozlići ostanu sami u kući i  nakon nekog vremena pojavljuje se strašni vuk....