Novosti

 • 31. siječanj 2019.

  Dramskom studiju Zorin doma pod umjetničkim vodstvom Sanje Hrnjak dodijeljena Nagrada za poseban doprinos promicanju dramskog odgoja i kazališnog stvaralaštva djece i mladih u Hrvatskoj i svijetu unatrag deset godina

  U svrhu poticanja i promicanja dramskog i kazališnog odgoja i pedagogije Hrvatski centar za dramski odgoj pokrenuo je 2009. godine dodjelu nagrada i priznanja za doprinose dramskom i kazališnom odgoju kojima je dosad nagrađen niz hrvatskih te inozemnih dramskih i kazališnih pedagoga, dramskih studija, kazališta te drugih srodnih udruga i organizacija.

 • 29. siječanj 2019.

  Dobri čovjek Bažulek - kazalište rukometašima

  Dobri čovjek Bažulek mali je hrvatski čovjek, dobronamjeran i susretljiv, nesiguran i tjeskoban, kotačić u globalnom i lokalnom mehanizmu. Klobučar Bažulek je hrvatki Svatković(Jedermann). On čini sve što mu autoriteti nalažu, živi kako je propisano, uživa u svojim malim radostima, radi posao koji voli i nastoji plaćati sve račune.

 • 28. siječanj 2019.

  Zimska likovna kolonija - ZILIK

  ZILIK je tradicionalna Zimska likovna kolonija koja se održava svake godine u siječnju u Domu za djecu Vladimir Nazor. Na ZILIKU se okupljaju mnogobrojni umjetnici, prijatelji djece, koji svojom kreativnosti i inovativnosti surađuju i zajednički stvaraju nova umjetnička djela te veliki broj umjetnina daruju Domu.

 • 25. siječanj 2019.

  Gostovanja u siječnju

  Prošla je godina za Gradsko kazalište Zorin dom bila vrlo uspješna i plodonosna. Održano je preko 340 programa i manifestacija, a pogledalo ih je više od 64000 posjetitelja. Osim brojnih dječjih predstava, premijera i predstava za odrasle, kazalište je gostovalo u 40 mjesta i gradova Hrvatske te sudjelovalo na brojnim festivalima od kojih su četiri inozemna i to sa čak četiri različite predstave.