Novosti

 • 31. prosinac 2018.

  Božićno-novogodišnja čestitka

  Našim malim i velikim posjetiteljima želimo čestit Božić te sretnu, uspješnu i veselu Novu 2019. godinu! Nakon blagdana i odmora ponovno se vidimo u našem Zorin domu gdje vas očekujemo sa novim predstavama, koncertima i programima...

 • 30. prosinac 2018.

  Karlovački pelivani i Karlovački kazališni orkestar: "Rusfaj"

  U čast tradicionalnog dočeka Stare godine, Karlovački pelivani predstavljaju inauguracijski program pod nazivom "Rusfaj!" povodom osnivanja  Karlovačkog kazališnog orkestra (KaKaO) koji će Pelivanima pružiti glazbenu podršku.

 • 27. prosinac 2018.

  Karlstadt Kunst Cabaret

  Na duhovit i zanimljiv način Karlovački pelivani stvorili su u ovom umjetničkom kabareu koherentan satirički kolaž kritizirajući hrvatsku političku scenu, društvo i mentalitet. Pelivani progovaraju o onome što se mnogi boje reći, govore o svemu onome što su parametri u našem društvu, a što ne bi trebali biti.

 • 23. prosinac 2018.

  Koncert "Božićno-novogodišnja radost"

  Puhački orkestar grada Karlovca osnovan je 1986. godine pri Glazbenoj školi Karlovac. Od 1997. godine djeluje kao udruga građana i samostalni glazbeni ansambl s ciljem razvoja amaterizma u glazbi, popularizacije puhačke glazbe, organizacije koncerata i događanja, suradnje s drugim udrugama, ustanovama i organizacijama. Orkestar trenutno broji 30-ak članova koji tijekom cijele godine imaju redovite probe, a rezultat istih su koncerti u Karlovcu, Karlovačkoj županiji, gostovanja u mnogim dijelovima Republike Hrvatske i u Europi.  

 • 22. prosinac 2018.

  Vikend matineja: "Orašar"

  Prekrasna Božićna bajka prati priču djevojčice Klare o Božićnoj proslavi u njenom domu. Klara na poklon dobije lutku Orašara, zgodnog uniformiranog vojnika. Zadovoljni, svi odlaze na počinak, no u ponoć Klara se budi u strahu jer začuje miševe koji se uskoro pojavljuju u nadnaravnoj veličini.