Novosti

 • 30. ožujak 2018.

  Spot za pjesmu "Crazy" Franke Batelić sniman u Zorin domu

  Za nešto više od dva mjeseca Franka Batelić branit će boje Hrvatske na 63. Eurosongu u Lisabonu gdje će se predstaviti pjesmom "Crazy". Tekst pjesme potpisuje sama Franka, dok je za glazbu zaslužan Branimir Mihaljević. Spot za pjesmu sniman je u Gradskom kazalištu "Zorin dom", a režirali su ga Sandra Mihaljević i Igor Ivanović

   

 • 24. ožujak 2018.

  Lutkarsko kazalište Mostar sa predstavom "Mačak u čizmama" u vikend matineji

  U sklopu vikend matineje gostovat će nam Lutkarsko kazalište Mostar sa predstavom "Mačak u čizmama" nastalu u režiji Zvonka Festinija.

 • 20. ožujak 2018.

  Svjetski dan kazališta za djecu i mlade

  Povodom Međunarodnog dana kazališta za djecu i mlade i Svjetskog dana lutkarstva u Zorin domu će igrati predstava Dramskog studija "JAJE" nastala u režiji Sanje Hrnjak, a prema tekstu autora Zlatka Krilića.

 • 20. ožujak 2018.

  Zorin dom gostuje na 23. Vukovarskom lutkarskom proljeću

  Predstavom Umjetničke akademije iz Osijeka “U potrazi za čudovištima” u Vukovaru je u ponedjeljak počelo 23. lutkarsko proljeće u Vukovarsko-srijemskoj županiji u sklopu kojega će do 24. ožujka 18 lutkarskih kazališta i kazališta za djecu i mlade iz Hrvatske, hrvatske dijaspore te iz Srbije izvesti 100 predstava.

   

 • 17. ožujak 2018.

  11. Festival kazališnih amatera Karlovačke županije

  Gradsko kazalište “Zorin dom” 17. ožujka bit će domaćin 11. Festivala kazališnih amatera Karlovačke županije. Selektor Hrvatskog sabora kulture odabrat će najbolju izvedbu koja će potom ići na Festival hrvatskih kazališnih amatera.