Novosti

 • 30. ožujak 2018.

  Spot za pjesmu "Crazy" Franke Batelić sniman u Zorin domu

  Za nešto više od dva mjeseca Franka Batelić branit će boje Hrvatske na 63. Eurosongu u Lisabonu gdje će se predstaviti pjesmom "Crazy". Tekst pjesme potpisuje sama Franka, dok je za glazbu zaslužan Branimir Mihaljević. Spot za pjesmu sniman je u Gradskom kazalištu "Zorin dom", a režirali su ga Sandra Mihaljević i Igor Ivanović

   

 • 27. ožujak 2018.

  Svjetski dan kazališta

  U utorak, 27. ožujka u kazalištima diljem svijeta obilježit će se Svjetski dan kazališta. Toga dana čitat će se međunarodna i/ili hrvatska poruka.
 • 24. ožujak 2018.

  Lutkarsko kazalište Mostar sa predstavom "Mačak u čizmama" u vikend matineji

  U sklopu vikend matineje gostovat će nam Lutkarsko kazalište Mostar sa predstavom "Mačak u čizmama" nastalu u režiji Zvonka Festinija.

 • 23. ožujak 2018.

  Zorin dom gostuje na 23. Vukovarskom lutkarskom proljeću

  Predstavom Umjetničke akademije iz Osijeka “U potrazi za čudovištima” u Vukovaru je u ponedjeljak počelo 23. lutkarsko proljeće u Vukovarsko-srijemskoj županiji u sklopu kojega će do 24. ožujka 18 lutkarskih kazališta i kazališta za djecu i mlade iz Hrvatske, hrvatske dijaspore te iz Srbije izvesti 100 predstava.

   

 • 20. ožujak 2018.

  Svjetski dan kazališta za djecu i mlade

  Povodom Međunarodnog dana kazališta za djecu i mlade i Svjetskog dana lutkarstva u Zorin domu će igrati predstava Dramskog studija "JAJE" nastala u režiji Sanje Hrnjak, a prema tekstu autora Zlatka Krilića.