Novosti

 • 29. rujan 2018.

  Kazalište Moruzgva i Ludens Teatar: "Brodolomke"

  Kada se četiri različite žene koje dolaze iz posve drugačijih svjetova i razloga odluče suočiti s istim problemom, alkoholom, njihovi životi povezat će se plesnom terapijom koju vodi ništa manje osebujan bivši ovisnik. Iako različite, njihove sudbine nose prepoznatljive, univerzalne probleme, jer alkohol kao sredstvo utjehe, samo je posljedica krize društva u kojemu je žena danas suočena s previše izazova, starih predrasuda i intimnih pitanja.


 • 26. rujan 2018.

  Koncert vokalnog benda "Undivided"

  Grupa Undivided, sa svojih 6 članova, s desetogodišnjom glazbenom karijerom, četiri albuma, nominacijom za latino Grammy, šest nominacija za nagradu CARA i dvije nagrade za najbolji vjerski album i najbolju pjesmu godine, među ostalim brojnim nagradama, u kombinaciji s tisućama prodanih albuma diljem svijeta i dalje osvaja srca diljem SAD-a, Europe i Latinske Amerike.

 • 23. rujan 2018.

  Koncert Karlovačkog tamburaškog orkestra "Karlovčanima s ljubavlju"

  Karlovački tamburaški orkestar  već punih 70 godina djeluje na očuvanju i njegovanju tamburaške glazbe u gradu Karlovcu i cijeloj Hrvatskoj. Orkestar surađuje s nizom kulturno umjetničkih društava grada Karlovca i Karlovačke županije kojima pomaže u realizaciji njihovih aktivnosti i programa u smislu edukacije članova, posudbe osnovnih sredstava kao i zajedničkih nastupa.

 • 15. rujan 2018.

  Predstava "Fantazija" otvara 51. Međunarodni festival kazališta lutaka - PIF

  Lutkarska predstava "Fantazija" otvara 51. PIF koji započinje 15. rujna i traje do 21. rujna 2018. Ove godine  gostovat će lutkari iz  Europe, Sjeverne i Srednje Amerike te Azije. PIF nastavlja prikazivati najbolja dostignuća lutkarske umjetnosti iz Europe i s drugih kontinenata, od velikih spektakala do tzv. malih formi, od značajnih predstava za odrasle do minijatura za najmlađe. 

 • 13. rujan 2018.

  Giulio Settimo osvojio nagradu u Ukrajini

  Glumac Giulio Settimo osvojio je Nagradu za najboljeg glumca za ulogu gazde i psića Sonje u predstavi "Male priče o nestašnoj Sonji" na  II. Međunarodnom festivalu lutkarskih kazališta "PuppetUP" u Kijevu (Ukrajina).

 • 01. rujan 2018.

  Upisi u studije kazališta "Zorin dom"

  Obaviještavamo sve zainteresirane stare i nove studijevce da su započeli upisi u sve studije Kazališta "Zorin dom". Upisi će trajati do petka, 21. rujna.