Novosti

 • 26. svibanj 2018.

  Glumačka družina Histrion: "Famozna"

  Glazbena komedija koja se temelji na istinitoj priči o astronomskom uspjehu najgore operne pjevačice na svijetu. Premijerno je izvedena 2005. godine u Birmingham Repertory Theatreu, a radnja joj je smještena New York 40-ih godina.

 • 19. svibanj 2018.

  Vikend matineja: "Jaje"

  Predstava "Jaje" autora Zlatka Krilića u adaptaciji Dramskog studija igrat će u vikend matineji 19. i 20. svibnja u 11 sati.
 • 18. svibanj 2018.

  Hrvatsko narodno kazalište u Šibeniku: "Ljepotice iz Leenanea"

  "Ljepotica iz Leenanea" govori o pripovijedanju priče i važnosti pričanja priča i slušanja priča.
  Poput bilo koje uistinu dobre priče, priča o Mag Folan i njezinoj kćeri Maureen priča je koja utječe na slušatelja na nebrojene načine.Jedna će osoba stati na stranu majke, druga na stranu kćeri.

   

 • 13. svibanj 2018.

  Karlovački vrtuljak 2018.

  Karlovački vrtuljak započinje u nedjelju 13. svibnja i trajat će do petka 18. 5. 2018. Kao i uvijek do sada, organizator je Društvo Naša djeca Karlovac u suradnji s Gradskim kazalištem Zorin dom i Gradom Karlovcem.
 • 11. svibanj 2018.

  "Dobri čovjek Bažulek" izabran za 25. festival glumca

  Gradovi Vukovarsko-srijemske županije će od 11. do 20. svibnja ove godine po jubilarni  dvadeset i peti put postati glumačko središte. Ugostit će 25. izdanje Festivala glumca  u organizaciji Hrvatskog društva dramskih umjetnika i Kazališne družine Asser Savus. Jedini je to festival u čijem je središtu isključivo glumac. Glumci su izbornici, članovi ocjenjivačkoga suda, domaćini i domaćice te se nagrađuju ponajbolja glumačka ostvarenja. 

 • 09. svibanj 2018.

  "Jaje" nastupa na festivalu "Maslačak" u Sisku

  U organizaciji Doma kulture "Kristalna kocka vedrine" i pod pokroviteljstvom Grada Siska od 7. do 12 svibnja 2018. u Sisku se održava 20. Međunarodni festival dječjeg kazališta Maslačak započet još od 1999. godine. Sisak ima dugu kazališnu tradiciju, a dječje je scensko stvaralaštvo uvijek bilo jedna od značajnih odrednica.

 • 05. svibanj 2018.

  Hrvatsko narodno kazalište u Zadru: "Dugo putovanje u noć"

  Predstava "Dugo putovanje u noć" je kronika jednoga dana u životu obitelji Tyrone. Od svitanja do sumraka pratimo roditelje, Jamesa i Mary i njihova dva sina Jamieja  i Edmunda  u njihovoj međusobnoj borbi i u borbi s demonima iz prošlosti.

 • 04. svibanj 2018.

  "Fantazija" u vikend matineji

  U vikend matineji igrat će u Zorin domu lutkarska predstava "Fantazija" nastala iz želje da se pokaže da je u lutkarskom, odnosno marionetskom kazalištu, moguće sve što čovjek može zamisliti, ako se usuđuje maštati.