Novosti

 • 25. travanj 2018.

  1. Showcase kazališta za djecu i mlade i lutkarskih kazališta

  Kazališni Epicentar u travnju 2018. organizira prvi Showcase kazališta za djecu i mlade i lutkarskih kazališta u Hrvatskoj pod nazivom «1st Croatian TYA and Puppet theatre Showcase» na kojemu će biti prikazano 13 predstava za djecu i mlade u produkciji deset hrvatskih kazališta i umjetničkih organizacija.

 • 24. travanj 2018.

  Urnebesna komedija "Karlstadt Kunst Cabaret" na mini turneji

  Od ponedjeljka do petka potrajat će mini turneja urnebesne komedije "Karlstadt Kunst Cabarett". U utorak, 24. travnja u 20 sati gostovat će u Puli te već u srijedu Karlovački pelivani putuju u Gospić. Već sljedećeg dana gostuju u Vodicama i za kraj igrat će u Karlovcu povodom obilježavanja dana Karlovačke županije.

 • 21. travanj 2018.

  Vikend matineja: "Veliko pužovanje"

  U vikend matineji gledat ćemo puža Mirka koji želi ići u svemir jer mu se čini da je sve oko njega maleno, sporo i jednolično. Ukaže mu se prilika da krene na svoje pužovanje kada se na njegovom, naizgled dosadnom brežuljku, pojavi mala djevojčica. 

 • 19. travanj 2018.

  Lutkarski varijetet "Još si zelen" gostuje u Turskoj

  Antalya City Theatre svake godine u mjesecu travnju provodi projekt "Guest Theatres" u kojem ugošćuje kazališta iz raznih zemalja. Kazalište "Zorin dom" pozvano je da u razdoblju od 19. do 22. travnja igra lutkarski varijetet "Još si zelen".

 • 18. travanj 2018.

  "Važno je zvati se Ernest" gostuje u Zadru

  Trivijalna komedija za ozbiljne ljude "Važno je zvati se Ernest" nastala u režiji Maria Kovača gostovat će u Zadru 18. travnja u 20 sati. Predstava koja je prvi puta izvedena u Londonu1895. godine i koja je svoju prvu hrvatsku izvedbu doživjela 1910. godine u Zagrebu, ovog je puta režirana na način da se radnja događa u Karlovcu i Generalskom Stolu.

 • 17. travanj 2018.

  Dobri čovjek Bažulek

  U utorak 17. travnja u 20 sati na programu će biti humoreska po motivima iz djela Petera Weissa "Dobri čovjek Bažulek", autora Nine Škrabe i redatelja Georgija Para.

 • 14. travanj 2018.

  Vikend matineja "Vanzemaljci"

  Raketa iz dubokog kraja galaksije stiže na Zemlju. Uplašeni Zemljani pokušavaju obraniti svoj planet od vanzemaljaca, ne razumijevajući da su zapravo na istoj strani kao i vanzemaljci, žele očuvati cjelokupan svemir.
 • 12. travanj 2018.

  Prvi svečani koncert povodom 160 obljetnice PDPD "Zora"

  Prvo hrvatsko pjevačko društvo "Zora" priređuje prvi u nizu koncerata povodom obilježavanja 160 godina njezinog postojanja i rada. Koncert će se održati u četvrtak, 12. travnja u 20 sati u Zorin domu, a kao gost na koncertu nastupit će Komorni orkestar Glazbene škole Karlovac.

 • 05. travanj 2018.

  Predstava "Važno je zvati se Ernest" gostuje u Čakovcu i Varaždinu te igra i u Karlovcu

  Trivijalna komedija za ozbiljne ljude "Važno je zvati se Ernest" nastala u režiji Maria Kovača gostovat će u Čakovcu 5. travnja u 20 sati te u Varaždinu, 6. travnja u 20 sati. Predstava koja je prvi puta izvedena u Londonu1895. godine i koja je svoju prvu hrvatsku izvedbu doživjela 1910. godine u Zagrebu, ovog je puta režirana na način da se radnja događa u Karlovcu i Generalskom Stolu.

 • 01. travanj 2018.

  Uskršnja čestitka

  Svim našim posjetiteljima upućujemo najiskrenije čestitke povodom najvećeg kršćanskog blagdana – Uskrsa. Svima želimo sretan i blagoslovljen Uskrs uz želje da blagdane provedete u miru i veselju zajedno uz svoje najmilije.