Novosti

 • 30. ožujak 2018.

  Spot za pjesmu "Crazy" Franke Batelić sniman u Zorin domu

  Za nešto više od dva mjeseca Franka Batelić branit će boje Hrvatske na 63. Eurosongu u Lisabonu gdje će se predstaviti pjesmom "Crazy". Tekst pjesme potpisuje sama Franka, dok je za glazbu zaslužan Branimir Mihaljević. Spot za pjesmu sniman je u Gradskom kazalištu "Zorin dom", a režirali su ga Sandra Mihaljević i Igor Ivanović

   

 • 23. ožujak 2018.

  Zorin dom gostuje na 23. Vukovarskom lutkarskom proljeću

  Predstavom Umjetničke akademije iz Osijeka “U potrazi za čudovištima” u Vukovaru je u ponedjeljak počelo 23. lutkarsko proljeće u Vukovarsko-srijemskoj županiji u sklopu kojega će do 24. ožujka 18 lutkarskih kazališta i kazališta za djecu i mlade iz Hrvatske, hrvatske dijaspore te iz Srbije izvesti 100 predstava.

   

 • 20. ožujak 2018.

  Svjetski dan kazališta za djecu i mlade

  Povodom Međunarodnog dana kazališta za djecu i mlade i Svjetskog dana lutkarstva u Zorin domu će igrati predstava Dramskog studija "JAJE" nastala u režiji Sanje Hrnjak, a prema tekstu autora Zlatka Krilića.

 • 17. ožujak 2018.

  11. Festival kazališnih amatera Karlovačke županije

  Gradsko kazalište “Zorin dom” 17. ožujka bit će domaćin 11. Festivala kazališnih amatera Karlovačke županije. Selektor Hrvatskog sabora kulture odabrat će najbolju izvedbu koja će potom ići na Festival hrvatskih kazališnih amatera.
 • 17. ožujak 2018.

  "Dobri čovjek Bažulek" na XI. Gumbekovim danima u Zagrebu

  Predstava “Dobri čovjek Bažulek” Nina Škrabea u režiji Georgija Para nastala je u koprodukciji Zorin doma i zagrebačkog kazališta KNAP, a priča je to o malom hrvatskom čovjeku koji živi po pravilima i propisima i uživa u svojim malim radostima – sve dok ne upadne u žrvanj pravno-korupcijske mašinerije.

 • 14. ožujak 2018.

  Koncert Milana Prše/Bob Milana - "Prvih dvadeset"

  Milan Prša ili Bob Milan počeo se profesionalno baviti glazbom u proljeće 1998. godine kao član Tamburaškog sastava "Grofovi" iz Karlovca. Ove godine slavi okruglu obljetnicu uz prigodni koncert pod imenom 'Prvih 20' u karlovačkom kazalištu "Zorin dom", 14. ožujka u 20 sati.

 • 10. ožujak 2018.

  Lutkarska predstava "Dindim, o nježnosti"

  Lutkarska predstava "Dindim, o nježnosti" nastala je prema istinitom događaju u Rio de Janeiru gdje jedan starac postaje obitelj jednom mageljanskom pingvinu, a ta je nevjerojatna priča prikazana kroz čaroliju lutkarskog kazališta.

   

 • 07. ožujak 2018.

  Predstavljanje knjige "Admiralovi zapisi 2" autora Davora Domazeta Loše

  Promocija knjige „Admiralovi zapisi 2“ autora Davora Domazeta – Loše, a u organizaciji Povijesne postrojbe „Karlovački počasni vod ZNG-91“ održat će se u Zorin domu u srijedu, 7. ožujka u 18 sati. Knjigu će predstaviti osobno autor, a osim promocije knjige, moći će se pogledati i izložba ratnih fotografija.

   

 • 04. ožujak 2018.

  Vikend matineja: "U potrazi za slovom R"

  U nedjelju, 4. ožujka u 20 sati u sklopu vikend matineje igrat će nova Llutkarska predstava "U potrazi za slovom R". Režiju potpisuje Peđa Gvozdić, a igraju: Sara Ipša, Petra Cicvarić, Vanja Gvozdić i Filip Eldan.
 • 03. ožujak 2018.

  The Frajle: "Ljubav na dar"

  Udruga Zvončići jedina je udruga u Karlovačkoj županiji koja pruža rehabilitaciju djeci s najtežim teškoćama u razvoju. Kako bi proširili, upotpunili i poboljšali rad Udruge, cilj je uvođenje ABA terapije svim zainteresiranim korisnicima dugoročno bez naknade.