Novosti

 • 17. veljača 2018.

  Vikend matineja: "Veliko pužovanje"

  Ovaj tjedan u vikend matineji možete pogledati predstavu "Veliko pužovanje" za najmlađe u subotu, 17. veljače u 11 sati te nedjelju 18. veljače također u 11 sati. 

 • 15. veljača 2018.

  Ekspedicija "Vlaji na Himalaji"

  Ekspedicija 'Vlaji na Himalaji', u kojoj su mahom planinari porijeklom iz Dalmatinske zagore, krenula je 12. rujna pod vodstvom planinara Stipe Božića i glumca Vedrana Mlikote na osvajanje himalajskog vrha Mera Peak visokog 6476 metara.

   

 • 14. veljača 2018.

  Valentinovo u Zorin domu uz Ninu Kraljić

  Tek smo se malo odmorili od veselog prosinca, a već nam brzim koracima stiže još jedna prilika za darivanje od srca, romantični koncert iz snova i prigodni "ljubavni" domjenak . Naravno, riječ je o Valentinovu! 

   

 • 13. veljača 2018.

  Fašnički Maskenbal

  Maskenbal ili Fašnik, vrijeme u kojem svatko može postati netko drugi. Dozvoljene su sve mogućnosti i ideje, ono što maštate postanite barem na jedan dan. Pokažite svoje kreativno umijeće i budite najbolja maska u gradu.
  Zorin dom je pripremio za vas predstavu, humoresku „Dobri čovjek Bažulek“ a nakon nje ples pod maskama uz „Rivers band“ i prigodni domjenak.

 • 06. veljača 2018.

  Promocija knjige "Karlovački rock'n'roll" autora Branka Obradovića - Kine

  Knjiga "Karlovački rock'n'roll" autora Branka Obradovića - Kine govori o njegovom svjetskom rekordu u vođenju disco programa na radio postaji kojeg je Obradović oborio 1979. godine kada je 77 sati vrtio ploče, kao i o životu mladih u Karlovcu sedamdesetih i osamdesetih godina.

 • 03. veljača 2018.

  Svjetlost koja život znači

  Srpsko kulturno društvo "Prosvjeta" predstavit će u Zorin domu portret glumca Tihomira Stanića pod nazivom "Svjetlost koja život znači" u subotu, 3. veljače u 18 sati.