Novosti

 • 31. prosinac 2018.

  Božićno-novogodišnja čestitka

  Našim malim i velikim posjetiteljima želimo čestit Božić te sretnu, uspješnu i veselu Novu 2019. godinu! Nakon blagdana i odmora ponovno se vidimo u našem Zorin domu gdje vas očekujemo sa novim predstavama, koncertima i programima...

 • 30. prosinac 2018.

  Karlovački pelivani i Karlovački kazališni orkestar: "Rusfaj"

  U čast tradicionalnog dočeka Stare godine, Karlovački pelivani predstavljaju inauguracijski program pod nazivom "Rusfaj!" povodom osnivanja  Karlovačkog kazališnog orkestra (KaKaO) koji će Pelivanima pružiti glazbenu podršku.

 • 27. prosinac 2018.

  Karlstadt Kunst Cabaret

  Na duhovit i zanimljiv način Karlovački pelivani stvorili su u ovom umjetničkom kabareu koherentan satirički kolaž kritizirajući hrvatsku političku scenu, društvo i mentalitet. Pelivani progovaraju o onome što se mnogi boje reći, govore o svemu onome što su parametri u našem društvu, a što ne bi trebali biti.

 • 23. prosinac 2018.

  Koncert "Božićno-novogodišnja radost"

  Puhački orkestar grada Karlovca osnovan je 1986. godine pri Glazbenoj školi Karlovac. Od 1997. godine djeluje kao udruga građana i samostalni glazbeni ansambl s ciljem razvoja amaterizma u glazbi, popularizacije puhačke glazbe, organizacije koncerata i događanja, suradnje s drugim udrugama, ustanovama i organizacijama. Orkestar trenutno broji 30-ak članova koji tijekom cijele godine imaju redovite probe, a rezultat istih su koncerti u Karlovcu, Karlovačkoj županiji, gostovanja u mnogim dijelovima Republike Hrvatske i u Europi.  

 • 22. prosinac 2018.

  Vikend matineja: "Orašar"

  Prekrasna Božićna bajka prati priču djevojčice Klare o Božićnoj proslavi u njenom domu. Klara na poklon dobije lutku Orašara, zgodnog uniformiranog vojnika. Zadovoljni, svi odlaze na počinak, no u ponoć Klara se budi u strahu jer začuje miševe koji se uskoro pojavljuju u nadnaravnoj veličini.

 • 22. prosinac 2018.

  Damir Kukuruzović Django Group: "Memories of Django Reinhardt"

  Damir Kukuruzović Django Group svojevrstan su homage glazbi D. Reinhardta i S. Grappellia, dvojca koji je obilježio europsku glazbu 20. stoljeća, a sam Kukuruzović, inače vlasnik Siscia jazz cluba, već dugi niz godina slovi kao jedan od najvjernijih sljedbenika Djanga Reinhardta.

 • 21. prosinac 2018.

  Gradsko dramsko kazalište "Gavella" i HNK u Šibeniku: "Kako je počeo rat na mom otoku"

  "Kako je počeo rat na mom otoku", film Vinka Brešana, nastao 1996. po scenariju Ive i Vinka Brešana, svojevrsna je prekretnica u hrvatskom filmu '90-ih – spojivši rat, odnosno njegov početak, kao temu sa žanrom komedije, "Otok" je uspio progovoriti o onome što smo tada proživljavali na humorističan način, prikupivši, dotad se činilo nevjerojatnih, 342 tisuće gledatelja.

 • 20. prosinac 2018.

  Koncert "Božićna bajka 5"

  Nakon pune 52 godine Simfonijski orkestar Glazbene škole Karlovac ponovno u punom sjaju pod vodstvom karlovačkog dirigenta Vetona Marevcija. Simfonijski orkestar čine nastavnici, studenti, učenici Glazbene škole Karlovac i gosti iz Zagrebačke filharmonije.

 • 07. prosinac 2018.

  Svečani koncert "30 godina postojanja" - Viktor Vidović

  Viktor Vidović rođen je 1973. godine u Karlovcu. Potječe iz poznate glazbene obitelji što je svakako utjecalo na postizanje značajnih rezultata već u najranijoj dobi. S 12 godina održava prvi samostalni koncert, a s 13 osvaja prva mjesta na službenim natjecanjima Hrvatske i bivše Jugoslavije.

 • 01. prosinac 2018.

  Petra Cicvarić i Irena Kraljić osvojile Nagrade Hrvatskog glumišta!!!

  Nagrade Hrvatskoga glumišta 2018. dodijeljene su u subotu navečer na svečanosti u Hrvatskom narodnom kazalištu (HNK) u Zagrebu. Te su nagrade zapravo hrvatski Oscari i veliko priznanje glumcima jer ih je nagradila struka - Hrvatsko društvo dramskih umjetnika (HDDU).