Novosti

 • 29. siječanj 2018.

  Kino u kazalištu: "Prije svega Miles"

  Život i glazba neponovljivog Milesa Davisa, slavnog jazz glazbenika koji danas ima status klasika u svom žanru-jazz glazbi. No, film "Miles ahead" nije samo film o glazbi, već je riječ o tome što svi proživljavamo barem jednom u životu- propitkuje tko smo doista, što imamo za reći i kako ćemo to reći. Kako ćemo na kraju biti definirani i tko o tome odlučuje...

 • 22. siječanj 2018.

  Kino u kazalištu: "Ja, Daniel Blake"

  Daniel Blake većinu svog života proveo je u Newcastleu radeći kao stolar. Nakon što je doživo srčani udar i umalo pao sa skele, prvi put u životu treba pomoć države. Put mu se križa s onim samohrane majke Katie i njezine dvoje djece, Daisy i Dylan.
 • 20. siječanj 2018.

  Večernja matineja "Orašar"

  Klasični baletni studio Zorin doma pripremio je novu predstavu "Orašar" prema baletu kojeg je napisao ruski skladatelj Petar Iljič Čajkovski. Predstava će igrati u večernjoj matineji u subotu, 20. siječnja u 20 sati. Prekrasna Božićna bajka prati priču djevojčice Klare o Božićnoj proslavi u njenom domu.

   

 • 15. siječanj 2018.

  Kino u kazalištu: "Ja nisam tvoj crnac"

  Američki pisac James Baldwin 1979. započeo je rad na tekstu "Remeber this House". Osobna sjećanja na njegova tri ubijena prijatelja i borca za ljudska prava- Malcoma X, Medgara Everesa i Martina Luthera Kinga - ponvno su pisala američku povijest.

 • 01. siječanj 2018.

  ČESTITKA

  Čestit i blagoslovljen Božić  te sretnu i uspješnu novu 2018. godinu žele vam ravnatelj i djelatnici Gradskog kazališta "Zorin dom"!