Novosti

 • 25. studeni 2017.

  Program povodom proslave 125 godina Zorin doma: NOĆ KAZALIŠTA

  Ovogodišnja, deveta po redu “Noć kazališta” koja generalno (na razini cijele Hrvatske) sadržava najbogatiji program do sada, održat će se 25. studenoga 2017. godine. U njoj će sudjelovati 80-ak kazališnih institucija i organizacija: nacionalna kazališta, javna i nezavisna kazališta, druge javne ustanove u kojima se odvija kazališna djelatnost te amaterske kazališne skupine, u pedesetak mjesta u Republici Hrvatskoj.

   

 • 23. studeni 2017.

  Program povodom proslave 125 godina Zorin doma:Koncert "Camerata Garestin"

  Ansambl Camerata Garestin okuplja vodeće hrvatske vokalne i instrumentalne interprete glazbe 17. i 18. stoljeća. Osnovan je 2008. godine na poticaj varaždinskog violončelista Krešimira Lazara, uz suosnivače sopranisticu Ivanu Lazar, flautista Danija Bošnjaka te čembalista i orguljaša Krešimira Hasa. Sastavljen je od glazbenika čija bogata iskustva već dulje vrijeme doprinose kulturnom i umjetničkom životu Republike Hrvatske.

 • 22. studeni 2017.

  Program povodom proslave 125 godina Zorin doma: Gradsko dramsko kazalište Gavella "Tesla Anonimus"

  Pišući o predstavi "Tesla Anonimus", autor teksta i redatelj bilježi: "Polazeći od činjenice da je Teslin doprinos civilizaciji i čovječanstvu istovremeno prepoznat i prilično nepoznat, pokušat ću rasvijetliti neke manje znane događaje vezane uz život i rad ovog nevjerojatnog izumitelja.
 • 21. studeni 2017.

  Program povodom proslave 125 godina Zorin doma:"Važno je zvati se Ernest"

  Inscenacija najpoznatijeg  dramskog djela rodonačelnika imidža, stila, travestije i nepopravljivog kozera, velikog pisca Oscara Wildea "Važno je zvati se Ernest" igrat će u utorak, 21.11. u 20 sati u Zorin domu. 

 • 17. studeni 2017.

  Program povodom proslave 125 godina Zorin doma - PREMIJERA: "Jaje"

  Još jedna nova premijera u izvedbi Dramskog studija Zorin doma očekuje nas ovaj petak, 17.11. u 20 sati. Radi se o predstavi "Jaje" autora Zlatka Krilića koju je režirala Sanja Hrnjak.