Novosti

 • 30. prosinac 2017.

  Doček Stare godine Zorin domu

  Pozivamo vas da sa nama dočekate Staru godinu u Zorin domu uz specijalni program i nastup grupe „Lutalice“ koju čine naši glumci i njihovi prijatelji. Oni će, samo za vas, interpretirati najljepše stihove hrvatske glazbene scene.

   

 • 29. prosinac 2017.

  Novogodišnji gala koncert

  Dođite na Novogodišnji gala koncert, jedinstveni glazbeni događaj na kojem ćete na najljepši način ispratiti staru i odškrinuti vrata nove 2018. godine uz Karlovački puhački orkestar te "Filmmusicorkestar" iz Zagreba, mlade glazbene virtuoze i zvuke najljepših djela glazbene riznice.

 • 27. prosinac 2017.

  Kazalište za Udrugu "Zvončići" i moto klub Motolegija: "Važno je zvati se Ernest"

  Predstava koja je prvi puta izvedena u Londonu 1895. godine svoju je prvu hrvatsku izvedbu doživjela 1910. godine u Zagrebu, a sada ju možete pogledati i u Zorin domu u režiji Maria Kovača, a na način da se radnja događa u Karlovcu i Generalskom Stolu.

 • 23. prosinac 2017.

  Kazalište rukometašima i Palčićima: "Kaos iza kulisa - urnebesna komedija"

  „Kaos iza kulisa“  jedan je od najboljih i najigranijih komada suvremene svjetske dramaturgije. Remek djelo u tri čina Michaela Frayna, izvrsna je komedija koja prati kazališnu trupu jednog provincijskog gradića koja nastoji napraviti i izvoditi predstavu.

   

 • 21. prosinac 2017.

  Koncert "Božićna bajka 4"

  Kako bi Glazbena škola Karlovac pružila svojoj publici i dašak glamura velikih opernih i koncertnih kuća i ove će godine na pozornici GK Zorin dom u interpretaciji Sinfonietta orkestra izvesti svoju Božićnu bajku. Koncert će se održati u četvrtak, 21. prosinca s početkom u 20 sati.