Novosti

 • 13. srpanj 2017.

  Karlovački susreti kulture 2017.

  Karlovački susreti kulture 2017. u sklopu kojih se obilježava 438. rođendan grada Karlovca, 4. Hrvatska flautistička akademija i 4. Karlovački kazališni festival - KAKAFE počinju 24. lipnja i traju do 13. srpnja 2017.

 • 10. srpanj 2017.

  Koncert "Croatian Pink Floyd Show"

  Croatian Pink Floyd Show je projekt zamišljen od nekoliko karlovačkih glazbenih entuzijasta koji su željeli okupiti kvalitetne glazbenike sa ciljem što kvalitetnijeg i vjernijeg reproduciranja glazbenog opusa britanske grupe Pink Floyd.

 • 09. srpanj 2017.

  4. Hrvatska flautistička akademija

  4. Hrvatska flautistička akademija, međunarodni ljetni seminar za flautiste održat će se od 2. do 9. srpnja 2017. u Karlovcu. Predavači su neki od najistaknutijih svjetskih flautista i pedagoga, a zastupljeni su svi glazbeni stilovi za flautu. Akademija predstavlja tjedan dana intenzivnih radionica, masterclassova, koncerata, prezentacija, poduka, okruglih stolova, nastupa profesora i učenika te druženja uz flautu i s flautom! Polaznici su flautistice i flautisti svih godišta i tehničkih razina.

 • 07. srpanj 2017.

  Kazalište Komedija: Mjuzikl "Jalta, Jalta"

  Radnja Jalte, Jalte se odvija za vrijeme konferencije u Jalti, kad su tamo boravili Churchill, Staljin i Roosevelt. S njima su došli njihovi sobari: Rus Griša, Amerikanac Larry i Englez Stanley. Oni su smješteni u vilu Aramovski, o kojoj brine kućepaziteljica Nina Filipovna.

 • 05. srpanj 2017.

  Putokazi - mjuzikl mijena "Raskružje"

  Mjuzikl je nastao od 30 songova iz dosadašnjih glazbenih projekata Putokaza autora Elvisa Stanića, Duška Rapoteca, Mirande Đaković i Iztoka Turka. Autorski tim mjuzikla čine: Lenka Udovički, Ivana Kalc, Tajči Čekada, Deni i Martino Šesnić, Saša Ostojić.

 • 04. srpanj 2017.

  Varaždinski komorni orkestar

  Varaždinski komorni orkestar nastavlja višegodišnju tradiciju komornog i orkestralnog muziciranja u Varaždinu, osobito jaku pedesetih i šezdesetih godina prošlog stoljeća. Nakon što je dekretom ukinut rad ondašnjeg kazališnog orkestra, Varaždin je tridesetak godina bio bez vlastitog orkestralnog ansambla da bi se tek u samostalnoj Hrvatskoj konačno ostvarila zamisao o orkestru kao posebnom i trajnom čimbeniku kulturnog života grada.

 • 04. srpanj 2017.

  Teatro dei Venti: "Simurgh"

  Sve izgleda kao san, vizija koja se pojavljuje i nestaje pred očima publike zahvaljujući osmorici glumaca, dvojici glazbenika i elementima uličnog teatra koji san čine čarobnim.

 • 01. srpanj 2017.

  Satiričko kazalište Kerempuh: Cabaret "Chishche Lishche"

  Cabaret je vitalni kazališni dio i repertoarni prethodnik svih kasnijih komedija i satira izvedenih do današnjeg dana. To je zanimljiv i uzbudljiv žanr jer objedinjuje razne umjetnosti. Spaja glumu, pjevanje, svirku, scenski pokret, ples, stand up...