Novosti

 • 30. lipanj 2017.

  ZLATNE RUKAVICE

  Jeste li spremni na nokaut? Komedijom, naravno. Predstava 'Zlatne rukavice' je priča o sportskoj borbi kao metafori života, koja nas uvodi u svijet pobjede i poraza, krvi i znoja, suza i smijeha koji odlikuju svaku sportsku priču, ali i onu životnu.

 • 30. lipanj 2017.

  OBAVIJEST!!!!

  Vezano uz programe koji se održavaju u okviru ovogodišnjih Karlovačkih susreta kulture, obavještavamo poštovane građane da više nema ulaznica za sljedeće programe:

 • 29. lipanj 2017.

  Scena Gorica: "I živjele su sretno,,,?"

  Kako funkcionira suvremeni brak, ima li smisla i što ga sve razara pokazuje predstava „I živjele su sretno…?“ u kojoj se, na Trnoružičinoj djevojačkoj zabavi uz slavljenicu nalaze Snjeguljica, Pepeljuga i Bezimena djevojka s plaže kojom se zabunom oženio Sirenin princ. Oslanjajući se na izvorne verzije bajki o Snjeguljici, Trnoružici, Pepeljugi i Maloj Sireni te ostalih bajki braće Grimm i Charlesa Perraulta, predstava kreira bajkoviti svijet u suvremenom okruženju u kojem ništa nije onako kako se čini na prvi pogled…
 • 29. lipanj 2017.

  Koncert "Glazba, srce, pjesma"

  Zrinka Posavec autorica je novih skladbi koje su nastale na motivima etno glazbe, a koje su također izvode na vrlo suvremen način temeljen na improvizacijskoj glazbi kao i pjesama koje se nastale na temeljima šansone. Zrinka Posavec  nastupit će uz Kristinu Bjelopavlović Cezar, višestuko nagrađivanu hrvatsku pijanisticu koja je svoje pijanističko umjeće i intepretaciju nadograđuje u raznim glazbenim stilovima  kristalnog zvuka,  precizne tehnike i velike glazbene širine.

 • 28. lipanj 2017.

  Monoshow "Marlene Dietrich"

  Dramska umjetnica i prvakinja splitskog HNK Ksenija Prohaska predstavom "Marlene Dietrich" ove godine obilježava 18.godišnjicu izvođenja, prvenstveno na hrvatskom, ali i na talijanskom, engleskom i španjolskom jeziku. Od autora stilski označena kao „monoshow“ Marlene Dietrich sastavljena je od 11 monologa i 13 songova kojima Prohaska, uz „živu“ glasovirsku pratnju oživljava epizode iz dramatične biografije Dietrichove.
 • 27. lipanj 2017.

  Teatar EXIT: "Taximetar"

  Što se događa taksistu na ulicama Zagreba dok se u njegovom taksiju vozi mnoštvo različitih karaktera, od konceptualnog umjetnika preko tajanstvene dame koja to nije, novopečenog japija i bivšeg pankera, neiskusnog svećenika, pasioniranog demonstranta, starog, usamljenog profesora marksizma te drugih likova kroz koje se zrcale problemi i frustracije vremena u kojem živimo.

 • 26. lipanj 2017.

  Koncert: Marta Schwaiger, Domagoj Guščić

  Marta Schwaiger rođena je u Zagrebu  gdje je započela učiti solo pjevanje kod prof. Hreljanovića. Studij je nastavila  u Beču,  na Vienna Konservatoriumu  gdje je i diplomirala u klasi prof. Fontane.

 • 26. lipanj 2017.

  Putujuće kazalište i Scena Ribnjak: "U agoniji"

  Nela Kocsis, Ozren Grabarić i Darko Stazić dramaturški su obradili, režirali i oživjeli likove slavne Krležine istoimene drame koja pripada ciklusu o Glembajevima. U malenoj dvorani u centru Zagreba, na pozornici stisnutoj između dva gledališta, odigrala se svevremenska priča o fatalnom ljubavnom sukobu, usponima i padovima u društvu, gubitku časti, gnjevu i boli koja prožima tri glavna lica ove drame:  Lauru Lenbachovu (Nela Koscis), baruna Lenbacha (Darko Stazić) i advokata dr. Ivana pl. Križovca (Ozren Grabarić).
 • 24. lipanj 2017.

  Koncert "The Beatles Revival Band"

  Jedan od najdugovječnijih europskih tribute bendova. Osnovani 1994. kao izraz zaljubljenosti u glazbu legendarnih liverpoolskih čupavaca, a glavni pokretači su Erik Malnar i Alen Širola (Belfast Food).

 • 09. lipanj 2017.

  Rock mjuzikl "Život za život"

  Gradsko kazalište "Zorin dom" pridružuje se proslavi 330. obljetnice proglašenja Sv. Josipa zaštitnikom hrvatskog naroda, koja središnja proslava se obilježava u Nacionalnom svetištu na Dubovcu, i organizira rock mjuzikl "ŽIVOT ZA ŽIVOT" koji je posvećen životu poljskog redovnika, franjevca konventualca, fra Maksimilijana (Rajmunda) Kolbea, po kojem je ansambl i dobio ime.