Novosti

 • 31. svibanj 2017.

  2. međunarodno natjecanje zborova "Aurora cantat"

  2. međunarodno natjecanje zborova "Aurora cantat" u organizaciji Hrvatske udruge zborovođa i Prvog hrvatskog pjevačkog društva Zora održano je u Zorin domu 20. svibnja 2017.  kada je nastupilo 38 zborova iz cijele Hrvatske, ali i Slovenije, Srbije, Mađarske.

 • 30. svibanj 2017.

  Novosti u Zorin domu

  Gradsko kazalište "Zorin dom" za početak iduće sezone priprema dvije nove premijere: komediju nastalu prema djelu Oscara Wilde "Važno je zvati se Ernest" u režiji Marija Kovača i dramaturgiji Ane Prolić te novi projekt Dramskog studija Zorin doma, predstavu "Jaje" autora Zlatka Prolića i Sanje Hrnjak. Glazbu za "Jaje" odrađuje Mate Matišić, a za scenu je zadužena Marta Crnobrnja.

 • 27. svibanj 2017.

  Gradsko kazalište Pula: "Djevojačka večer"

  Zabavna i duhovita priča pripovijeda o nezaboravnoj djevojačkoj zabavi "Djevojačkoj večeri " prije svadbe, u noćnom klubu s muškim striptizom. Naime, teta Iva je svojoj nećakinji Jani koja se sutradan udaje odlučila prirediti posebno iznenađenje za posljednju večer njezina izvanbračnoga života – odvesti je, zajedno sa sestrom i najboljom prijateljicom, u klub s muškim striptizom.

 • 24. svibanj 2017.

  Jazz koncert "Music as antidepressant"

  Vrhunski autorski jazz koncert "Music as antidepressant" kojeg izvode renomirani austrijski glazbenici okupljeni u sastavu "Holler, My Dear" održat će se u srijedu, 24. svibnja 2017. godine s početkom u 20 sati, u Zorin domu.

 • 15. svibanj 2017.

  OBAVIJEST

  Zbog ozljede glumice Katarine Baban, predstava "Kaos iza kulisa" koja se trebala igrati 15. svibnja u 20 sati u kazalištu Gavella, odgađa se za jesenski termin.

 • 14. svibanj 2017.

  Karlovački vrtuljak 2017.

  Karlovački vrtuljak - akcije i aktivnosti s djecom i za djecu kroz različite radionice, igru i zajedničko druženje. Kroz igru i zabavu  cilj je osvijestiti djecu o važnosti međusobnog poštivanja i tolerancije, bez obzira na različitosti. Probuditi interes djeci za bavljenjem kulturnim sadržajima i kvalitetnim provođenjem slobodnog vremena.

 • 10. svibanj 2017.

  Komedija "Kaos iza kulisa" gostuje u Mostaru

  Predstava "Kaos iza kulisa" gostovat će u srijedu 10. svibnja u 20 sati u Mostaru na Mostarskom proljeću 2017. – XIX. Dani Matice hrvatske. „Kaos iza kulisa“  jedan je od najboljih i najigranijih komada suvremene svjetske dramaturgije. Remek djelo u tri čina Michaela Frayna, izvrsna je komedija koja prati kazališnu trupu jednog provincijskog gradića koja nastoji napraviti i izvoditi predstavu. Predstava u predstavi uvodi nas u svijet kazališta ispred i iza kulisa, u privatne živote glumaca te njihove međusobne odnose.