Novosti

 • 29. travanj 2017.

  Plesna predstava "Mystery" u izvedbi Karlovačke plesne reprezentacije

  Plesna predstava "Mystery" u izvedbi Karlovačke plesne reprezentacije dočarava  atmosferu detektivskih klasika i podsjeća na velikane detektivskog žanra i njihove popularne likove kroz ples kao granu umjetnosti. Karlovački plesači različitih plesnih profila oslobodit će svoju kreativnost unutar zadanih okvira detektivske priče i osobnog plesnog vokabulara.

 • 23. travanj 2017.

  "Zorice" na Festivalu igračaka u Ivanić Gradu

  Dječji zbor "Zorica" i Vokalni sastav "Zorica" nastupili su na festivalu zborova "Pjesma nikad ne umara" koji je u sklopu manifestacije "Festival igračaka" održan u Ivanić Gradu 9. travnja 2017. godine.

 • 22. travanj 2017.

  Dokumentarni film "Neželjena baština"

  Dokumentarni film "Neželjena baština" redateljice Irene Škorić dobio je 1. nagradu na festivalu u Švedskoj i odabran je kao jedini hrvatski dokumentarni film u konkurenciji 14 dokumentarnih i 13 kratkih igranih filmova iz Madžarske, S.A.D.-a, Srbije, Švedske, Rumunjske, Makedonije, Maroka, Crne Gore, Moldavije, Bosne i Hercegovine…

 • 20. travanj 2017.

  "Najbolji prijatelji" gostuju u Turskoj

  Predstava "Najbolji prijatelji" kazališta Zorin dom gostovat će krajem travnja u turskom gradu Antalya u sklopu projekta "Gostujuća kazališta - Guest Theaters". Ovim projektom Antalya City Theatre svaki zadnji tjedan u mjesecu ugošćuje inozemna kazališta kako bi se omogućila kulturna razmjena i ostvarila buduća suradnja.

 • 18. travanj 2017.

  ČESTITKA

  Sretan i blagoslovljen Uskrs žele vam ravnatelj i djelatnici Gradskog kazališta "Zorin dom"!
 • 08. travanj 2017.

  "Kaos iza kulisa" - urnebesna komedija

  Za sve one koji su propustili pogledati ovu urnebesnu komediju, „Kaos iza kulisa“  igrat će u Zorin domu u subotu, 8. travnja u 20 sati. Radi se o jednom od najboljih i najigranijih komada suvremene svjetske dramaturgije. Remek djelo u tri čina Michaela Frayna, izvrsna je komedija koja prati kazališnu trupu jednog provincijskog gradića koja nastoji napraviti i izvoditi predstavu. Predstava u predstavi uvodi nas u svijet kazališta ispred i iza kulisa, u privatne živote glumaca te njihove međusobne odnose.

 • 03. travanj 2017.

  "Zorin dom" na Vukovarskom lutkarskom proljeću

  Vukovarsko lutkarsko proljeće je hrvatska kulturna manifestacija. Tradicionalni je susret hrvatskih lutkarskih kazališta, a gostuju i lutkarska kazališta iz susjednih država. Održava se od 1996. godine, a pod pokroviteljskom hrvatskog ogranka UNIMA-e, svjetske organizacije koja promiče lutkarstvo u svijetu. Organizira ga kazališna družina "Asser Savus".