Novosti

 • 29. ožujak 2017.

  Dani smijeha Kerekesh teatra u Zorin domu

  Dani smijeha Kerekesh teatra u Zorin domu počinju u srijedu 29. ožujka  i trajat će do subote, 1. travnja. Na programu će biti tri hit komedije: "Skupština", "Ljubaf" i "Krtice".
 • 24. ožujak 2017.

  Premijera nove lutkarske predstave "FANTAZIJA"

  U petak, 24. ožujka u 20 sati, u Zorin domu će se odigrati premijera nove lutkarske predstave "Fantazija" nastale iz želje da se pokaže da je u lutkarskom, odnosno marionetskom kazalištu, moguće sve što čovjek može zamisliti, ako se usuđuje maštati.

 • 18. ožujak 2017.

  Kazalište Tvornica lutaka: "Hrabri mornar"

  Kazalište Tvornica lutaka, kroz dvanaest godina svog djelovanja, njeguje tradiciju oživljavanja likova iz stripa ili crtanih filmova pa su tako odlučili popularni lik Popaja vratiti djeci i kroz kazališnu priču.

 • 17. ožujak 2017.

  Udruga Vrapčići: "Zavirite u moj film"

  Predstava "Zavirite u moj film" Udruge za unaprjeđenje duševnog zdravlja "Vrapčići" koja provodi program izvanbolničke zaštite mentalnog zdravlja osoba sa psihičkim poremećajima, ima za cilj smanjenje stigmatizacije tih osoba (s teškim psihijatrijskim dijagnozama od shizofrenije do bipolarnog afektivnog poremećaja), poboljšanje rehabilitacije i njihovu reintegraciju u društvo.

 • 12. ožujak 2017.

  10. Festival kazališnih amatera Karlovačke županije i gost predstava "Čelične magnolije"

  10. Festival kazališnih amatera karlovačke županije održat će se i ove godine u Zorin domu u subotu, 11. ožujka u 13 sati te u nedjelju 12. ožujka u 11 sati. U mnoštvu predstava koje će se natjecati, kao gosti van konkurencije nastupit će Pučko otvoreno učilište "Dr. Ante Starčević" iz Gospića sa predstavom Roberta Harlinga "Čelične magnolije".

 • 09. ožujak 2017.

  Koncert mladih virtuoza - laureata

  U četvrtak, 9. ožujka u 20 sati održat će se koncert mladih virtuoza - laureata međunarodnih natjecanja EPTA -e (Europska udruga klavirskih pedagoga).

 • 08. ožujak 2017.

  Dan Žena u Zorin domu i Aquatici

  Međunarodni Dan žena već tradicionalno se slavi 8. ožujka svake godine, a kod nas se još uvijek popularno naziva "Osmi mart". Kazalište „Zorin dom“ pripremilo je za ovaj „ženski“ dan odličnu predstavu "FLOROMANIJA" u izvedbi Gradskog kazališta Požega koja će igrati 8. ožujka u 20 sati. 
  Svi koji kupite ulaznicu u kazalištu (cijena 40,00 kn) ostvarujete pravo na razgled slatkovodnog akvarija AQUATIKA i to u pola cijene (50% popusta na individualne i obiteljske ulaznice za 8.3. i 9.3. uz predočenje kazališne ulaznice).

 • 04. ožujak 2017.

  Vikend matineja "Još si zelen"

  Zbog odgode premijere nove lutkarske predstave "FANTAZIJA", u subotu 4.03. i nedjelju 5.03. za VIKEND MATINEJU, umjesto najavljene predstave odigrat će se popularna predstava "JOŠ SI ZELEN".

 • 04. ožujak 2017.

  Teatro Verrdi Zadar: "Desnica: Igra proljeća i smrti"

  Predstava "Desnica: Igre proljeća i smrti" je monodrama s elementima lutkarstva po motivima Proljeća Ivana Galeba, Vladana Desnice, a u produkciji Teatra VeRRdi iz Zadra. Premijerno je izvedena 19.11.2015. na velikoj sceni Kazališta lutaka Zadar i uspješno se razvija kao umjetnički i društveni proizvod u cilju afirmacije vrijednosti djela Vladana Desnice i njegovog humanističkog filozofskog stajališta te vrijednosti podneblja i kulture u kojem je nastalo, ne samo u cilju promocije umjetničkog djela i filozofije, nego i afirmacije međunacionalnih odnosa kroz kulturu i toleranciju.

 • 03. ožujak 2017.

  VAŽNA OBAVIJEST!!!

  Obavještavamo poštovane posjetitelje da se premijera nove lutkarske predstave "Fantazija", koja se trebala odigrati u petak 3. ožujka u 19 sati, odgađa zbog tehničkih razloga.