Novosti

 • 21. veljača 2017.

  Vikend matineja "Najbolji prijatelji"

  U sklopu dječje matineje ovaj vikend možete pogledati zanimljivu, kvalitetnu i često nagrađivanu lutkarsku predstavu "Najbolji prijatelji". Predstava će igrati u subotu 25. veljače i nedjelju 26. veljače u 11 sati.

 • 14. veljača 2017.

  VALENTINOVO U ZORIN DOMU I AQUATICI

  Valentinovo ili Dan zaljubljenih slavi se diljem svijeta na različite načine, a obilježavanju se već tradicionalno priključuje i kazalište Zorin dom svojim bogatim programom. Ovaj lijepi ljubavni dan ne treba ograničavati samo na zaljubljene parove jer je to dan koji veliča sve vrste ljubavi pa tako i ljubav prema djeci, roditeljima, prijateljima i svima koje nosimo u srcu.

 • 04. veljača 2017.

  Društveni orkestar Hrvatskog glazbenog zavoda

  Društveni orkestar Hrvatskog glazbenog zavoda osnovan je 1827.g. kada je oko 26 glazbenika pod ravnanjem Jurja Karla Wisner Morgensterna prvi put stalo pred javnost i izvelo po jednu Mozartovu i Rossinijevu uvertiru te stavak iz Haydnove simfonije.

 • 04. veljača 2017.

  Scena Gorica: "Grga Čvarak" - vikend matineja

  "Grga Čvarak" temeljno je djelo hrvatske dječje poezije i nezaobilazan lektirni naslov. Od njegovog nastanka 1967. godine do danas, svojim humorom ne prestaje uveseljavati djecu i odrasle.