Novosti

 • 30. prosinac 2017.

  Doček Stare godine Zorin domu

  Pozivamo vas da sa nama dočekate Staru godinu u Zorin domu uz specijalni program i nastup grupe „Lutalice“ koju čine naši glumci i njihovi prijatelji. Oni će, samo za vas, interpretirati najljepše stihove hrvatske glazbene scene.

   

 • 29. prosinac 2017.

  Novogodišnji gala koncert

  Dođite na Novogodišnji gala koncert, jedinstveni glazbeni događaj na kojem ćete na najljepši način ispratiti staru i odškrinuti vrata nove 2018. godine uz Karlovački puhački orkestar te "Filmmusicorkestar" iz Zagreba, mlade glazbene virtuoze i zvuke najljepših djela glazbene riznice.

 • 21. prosinac 2017.

  Koncert "Božićna bajka 4"

  Kako bi Glazbena škola Karlovac pružila svojoj publici i dašak glamura velikih opernih i koncertnih kuća i ove će godine na pozornici GK Zorin dom u interpretaciji Sinfonietta orkestra izvesti svoju Božićnu bajku. Koncert će se održati u četvrtak, 21. prosinca s početkom u 20 sati.

 • 16. prosinac 2017.

  Gradsko kazalište Zorin dom i Kazalište Knap Zagreb: "Dobri čovjek Bažulek"

  Nova predstava kazališta "Zorin dom" nastala u koprodukciji sa kazalištem "Knap" imat će svoju pretpremijeru u petak 15. prosinca u 20 sati u Zagrebu, a već idući dan bit će premijera također u Zagrebu u 20 sati. Riječ je predstavi autora Nine Škrabe "Dobri čovjek Bažulek". Karlovačka premijera bit će u veljači.

 • 16. prosinac 2017.

  Dječji zbor "Zorica" nastupa na Festivalu adventskih i božićnih pjesama u Zagrebu

  Humanitarna akcija "DJECA ZA DJECU" organizirat će se u sklopu Festivala adventskih i božićnih pjesama u Zagrebu, 1 – 21. prosinca 2017. Prihod od humanitarne akcije namijenjen je djeci oboljeloj od malignih bolesti i to onoj čije obitelji su trenutno socijalno najugroženije. Prikupljeni prihod će u cijelosti biti uplaćen na račun Udruge Jak kao Jakov koja će onda izvršiti uplatu na račune djece koja se trenutačno nalaze na liječenju na dječjem hematološkom i onkološkom odjelu KBC-a Zagreb.

 • 15. prosinac 2017.

  Baletna predstava "Orašar"

  Klasični baletni studio Zorin doma pripremio je novu predstavu "Orašar" prema baletu kojeg je napisao ruski skladatelj Petar Iljič Čajkovski. Prekrasna Božićna bajka prati priču djevojčice Klare o Božićnoj proslavi u njenom domu.

 • 12. prosinac 2017.

  Plesna predstava "Mystery"

  Dopustite da vas provedemo kroz plesnu predstavu posvećenu detektivskom žanru. Svaka sličnost sa popularnim fiktivnim likovima Sherlockom Holmesom, Herculom Poirotom, dr. Watsonom, detektivom Marloweom, Augustom Dupinom... je namjerna.

 • 11. prosinac 2017.

  Kino u kazalištu: "Noma"

  Noma "My Perfect Storm“ je kreativno putovanje u misli Renéa Redzepija. Kako je uspio revolucionarizirati svijet gastronomije, izmisliti abecedu te rječnik koji je dodao novostvorenom pedigreu nordijske kuhinje te ustanoviti novi jestivi svijet istovremeno radikalno mijenjajući imidž modernog kuhara?

   

 • 06. prosinac 2017.

  Doček Svetog Nikole

  Već tradicionalno Robna kuća "Karlovčanka" u suradnji s Kazalištem "Zorin dom" organizira doček Svetog Nikole prigodnim programom na Trgu Milana Šufflaya u srijedu, 6. prosinca u 17 sati.