Novosti

 • 29. studeni 2017.

  IZNENAĐENJE

  Povodom obilježavanja 125. godišnjice Zorin doma pozivamo sve da u srijedu, 29.11. u 20 sati pogledaju predstavu Kazališta Virovitica "2:14 h" (Susret i(li) pucanj), autora Davida Paqueta, a jedina vaša obaveza je da podignete ulaznicu na blagajni Zorin doma.

 • 28. studeni 2017.

  Jazz koncert kvinteta "Grazias" iz Graza

  Ukoliko ste ljubitelj umjetnosti i kvalitetne glazbe pridružite nam se u utorak, 28.11. u 20 sati u kazalištu Zorin dom na koncertu glazbenog sastava "Grazias" iz Graza. Kvintet "Grazias" čini 5 djevojaka s Kunstuverziteta Graz, a glazbu koju izvode na energičan i originalan način posjetitelji će moći doživjeti s pozornice kroz tonove 4 saksofona i jedne flaute.

 • 27. studeni 2017.

  125. godina Gradskog kazališta "Zorin dom" Karlovac

  Svaki hrvatski grad, koji ima dugotrajnu i bogatiju povijest u koju je kao nerazlučiva organska sastavnica uključena i kultura, obilježavaju i simboliziraju, kao uostalom i mnoge druge europske gradove i velegradove, neke građevine, spomenici, kulturni prostori ili parkovi. I Karlovac ima takvih građevina i spomenika. Jedna od najznačajnijih, a i karlovčanima najmilija građevina, svakako je izvanjski neorenesansno oblikovani  Zorin dom.

 • 25. studeni 2017.

  Program povodom proslave 125 godina Zorin doma: NOĆ KAZALIŠTA

  Ovogodišnja, deveta po redu “Noć kazališta” koja generalno (na razini cijele Hrvatske) sadržava najbogatiji program do sada, održat će se 25. studenoga 2017. godine. U njoj će sudjelovati 80-ak kazališnih institucija i organizacija: nacionalna kazališta, javna i nezavisna kazališta, druge javne ustanove u kojima se odvija kazališna djelatnost te amaterske kazališne skupine, u pedesetak mjesta u Republici Hrvatskoj.

   

 • 23. studeni 2017.

  Program povodom proslave 125 godina Zorin doma:Koncert "Camerata Garestin"

  Ansambl Camerata Garestin okuplja vodeće hrvatske vokalne i instrumentalne interprete glazbe 17. i 18. stoljeća. Osnovan je 2008. godine na poticaj varaždinskog violončelista Krešimira Lazara, uz suosnivače sopranisticu Ivanu Lazar, flautista Danija Bošnjaka te čembalista i orguljaša Krešimira Hasa. Sastavljen je od glazbenika čija bogata iskustva već dulje vrijeme doprinose kulturnom i umjetničkom životu Republike Hrvatske.

 • 16. studeni 2017.

  Gostovanje u Mostaru

  Predstava "Najbolji prijatelji" gostovat će u Mostaru na Međunarodnoj lutkarskoj reviji povodom 65 godina Lutkarskog kazališta Mostar sa dvije izvedbe (15. i 16. 11.). Osim kazališta Zorin dom, u okviru revije gostovat će još kazališta iz Sarajeva, Osijeka, Pečuha, Kragujevca i Banja Luke.

 • 10. studeni 2017.

  Plesna predstava "Naša stvar"

  Kroz Plesnu mrežu Hrvatske dolazi nam jedna od ponajboljih recentnih plesno-glumačkih predstava, duhovita i bolno aktualna "NAŠA STVAR"  Ivane Kalc i Jerka Marčića. Komunikativna i pitka – predstava "Naša stvar" među ponajboljim je recentnim plesno-glumačkim predstavama, koja progovara o aktualnom problemu emigracije.

 • 06. studeni 2017.

  Kino u kazalištu: "No smoking in Sarajevo"

  Priča o jednom od najpopularnijih bendova bivše države - Zabranjenom pušenu i njihovoj podjeli koja prati i podjele u BIH od proteklog rata do danas. Talijanski redatelj Gianluca Loffredo pronašao je sjajnu nit kojom je pokušao Seju, Neleta i Zenita barem nakratko dovesti na isto mjesto u isto vrijeme.

 • 04. studeni 2017.

  Kino u kazalištu: Sinkronizirani animirani film "Ninja kornjače"

  Dugometražni animirani film priča je o zivotu 4 ninja kornjače: Rafaelo, Leonardo, Michelangelo i Donatelo. Oni su bili obične kornjače, koje su živjele u kanalizaciji dok jednog dana na njih nije prosuta mutagena masa koja ih je pretvorila u mutante, ljude-kornjače.
 • 04. studeni 2017.

  Exit Teatar & Gradsko kazalište Sisak: "Pluća"

  Mladi, obrazovani i ekološki osvješteni. Recikliraju, gledaju dokumentarce i art filmove, čitaju knjige o pravim stvarima, voze se biciklima i kupuju od onih koji ne izrabljuju. Ali, se i voze automobilima, kupaju u kadi i ponekad ostave vodu da curi bez prave potrebe.